Travel Unie International Nederland N.V.

NIEUW: HOLLAND INTERNATIONAL BROCHURES KENIA & TANZANIA EN GAMBIA

Rijswijk, 15 mei 2009 â Het zomerseizoen is nog maar net begonnen, maar Holland International brengt nu al nieuwe brochures uit voor Kenia & Tanzania en Gambia voor het winterseizoen 2009/2010. Vanaf vandaag liggen deze brochures in de reiswinkels en is het meest complete aanbod van strandvakanties, safariâs en rondreizen direct boekbaar. Vanaf oktober vliegt de eigen airline ArkeFly elke week op vrijdag rechtstreeks naar Mombasa in Kenia. Vanaf november wordt Banjul in Gambia aan het vluchtschema toegevoegd. Snelle beslissers kunnen nu maximaal profiteren van diverse kortingen.

Supervoordelig op safari in Kenia en Tanzania
Vanaf oktober vliegt ArkeFly elke vrijdag naar Mombasa. Naast Nairobi is het dan dus ook mogelijk om vanuit Mombasa safariâs, strandverlengingen en strandvakanties te boeken tegen een zeer scherpe prijs. Er zijn maar liefst negen safariâs met vertrekgarantie te vinden in de brochure. Nieuw is de safari âBest of Tanzaniaâ met alle hoogtepunten van dit fascinerende buurland van Kenia. Naast de pakketreizen kunnen er ook losse vliegtickets naar Mombasa worden geboekt. Snelle beslissers kunnen nu heel voordelig een reis naar Kenia boeken; Holland International biedt vroegboekvoordeel tot 123 euro per persoon per week én 75 euro Snelle Beslissers Korting.

Ontdek divers Gambia en steun lokale ontwikkeling Vanaf 1 november vliegt ArkeFly elke vrijdag non-stop naar Banjul in Gambia, het kleinste land van het Afrikaanse continent. Holland International biedt in haar brochure 12 verschillende strandaccommodaties en drie rondreizen die zowel de diversiteit van Gambia als Senegal laten zien.Ook is het mogelijk om een strandvakantie te combineren met een rondreis of het driedaagse arrangement âNatuurlijk Gambiaâ, waarmee de reiziger kennismaakt met de natuur en cultuur van het land. Holland International heeft duurzaam toerisme hoog in het vaandel staan. In samenwerking met de lokale agent en het project âInsight the Gambiaâ, biedt de touroperator de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de lokale ontwikkeling door het boeken van een bijzondere excursie. Tijdens deze excursie worden lokale projecten bezocht op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en landbouw. De vergoeding voor deze excursie komt ten goede aan de projecten.