Ingezonden persbericht

No Comment naar finale Rottepop 2009

De vierde en laatste voorronde van het Flexworx Rottepop festival is gewonnen door No Comment. Hierdoor heeft No Comment zich geplaatst voor de finale, die op 16 mei in de Rotonde gespeeld zal worden.

In de Rotonde wist de band Parkway Avenue en Monsieur Cannibale te verslaan en is hierdoor nog in de race om op 20 juni het Flexworx Rottepopfestival te openen.

Milow, Infadels, Voicst, Room Eleven, Rigby, De Staat en de Nightwriters Kluun, Saskia Noort en Christophe Vekeman staan ook op datzelfde podium.

De band No Comment uit Naaldwijk had al een goede week achter de rug. De hele week waren ze te gast bij Stenders Eetvermaak op 3FM en moesten ze opdrachten uitvoeren om airtime te verdienen voor hun nieuwste single 'Hey hey'. Dit ging ze even goed af als het optreden in de kwartfinale van de voorronde van Rottepop. Bij beide gelegenheden behaalden ze het maximale resultaat. Dit deed No Comment door het publiek te trakteren op een gevarieerde set met erg catchy en toegankelijke rocknummers.

No Comment mag dit kunstje op zaterdag 16 mei in de finale weer herhalen op dezelfde locatie. Dan zullen No Comment, Offhanded, Tripper en Toffe Haan met elkaar uit gaan maken wie het Flexworx Rottepop festival mag openen. Ook de finale wordt weer gesponsord door Free Record Shop en de Popunie.

Kaarten voor dit festival zijn te verkrijgen via www.rottepop.nl, bij alle vestigingen van Free Record Shop én de bibliotheken van Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. Het 'early bird' tarief geldt tot 1 Mei, waardoor de kaarten ¤14,50 (volwassenen) en ¤9,50 (kinderen tot 12 jaar) kosten (excl.servicekosten).

www.nocomment.nl

Noot aan de redactie (