Stadsdeel Zeeburg


---

Samen Indische Buurtfestival op 16 mei 2009

20 april 2009
Op zaterdag 16 mei 2009 is het van 12.00 tot 23.00 uur feest in de Indische Buurt want dan is er het Samen Indische Buurtfestival met als thema 'duurzame verbinding'.

Het Timorplein en de Sumatrastraat worden dan omgetoverd tot een uitbundig festivalterrein. Er komt een culturele markt waar organisaties projecten en bewonersinitiatieven presenteren en twee podia waar buurtbewoners en muzikanten, van alle leeftijden en achtergronden, hun talenten en kunsten kunnen vertonen. Er zijn activiteiten voor jong en minder jong, een hapje en een drankje en vanzelfsprekend veel muziek, kunst, cultuur en gezelligheid. De dag wordt afgesloten met een openlucht filmvertoning door CosyMo's Solar Cinema bij Studio K. Kortom een dag om niet te missen.

http://www.youtube.com/v/JMpQXXgFmBE&hl=nl&fs=1

Meldt je aan en doe mee

Dit wordt een bruisend feest in de hart van de Indische Buurt, voor de buurt. Dus alle buurtprojecten, groot en klein, lopend en nieuw, worden opgeroepen zich aan te melden om deel te nemen aan het festival. Er gaan ook prijzen vallen voor de beste buurtinitiatieven op de Ideeënmarkt, een van de vele evenementen uit het festivalprogramma.

Het Samen Indische Buurtfestival biedt bewoners en buurtprojecten de gelegenheid de schat aan creativiteit en welzijn in de buurt te tonen en te beleven. Dus wees erbij!

Meer info

Ga voor meer informatie naar de website: www.samenibfestival.nl. Om je aan te melden kun je een mail sturen naar info@samenibfestival.nl. Je kunt ook bellen naar 020 693 4582.

---