Tien boekpresentaties van De keizer van Rotterdam op één dag

07/05/2009 11:35

Dutch Media Uitgevers

De keizer van Rotterdam

Sjanti Mahabier

Wij zullen op 16 mei op één dag in 10 (!) boekhandels in Rotterdam De keizer van Rotterdam, de nieuwe roman van Sjanti Mahabier, ten doop houden.

Sjanti zal per Harley Davidson door Rotterdam gereden worden, indachtig het onvergetelijke hoofdpersonage van haar nieuwe roman: Freddy de Keizer. In alle tien de winkels zal het boek officieel overhandigd worden en wordt er met champagne getoast op dit heuglijke feit. Dit alles zal vergezeld gaan van een heuse meereizende oesterbar, mogelijk gemaakt door de Oestercompagnie.

Wij zouden het op prijs stellen als u ruchtbaarheid aan deze actie zou willen geven: tegen aankondigingen en interviews hebben auteur noch uitgeverij bezwaar.

U kent De Keizer nog niet? Wacht maar tot hij te hard pratend, te hard lachend en te hard scheurend op zijn Harley uw leven binnendendert!

Wij trappen in de ochtend van de 16e af op het plein voor Boekhandel Donner, te Rotterdam. Vandaar zal Sjanti in vliegende vaart de stad veroveren en verblijden met haar ravissante persoonlijkheid. Komt dat zien!

De Keizer van Rotterdam is Sjanti Mahabiers tweede roman: hierin vertelt ze het onvergetelijke verhaal van Freddy de Keizer.

Half Indo, half escortman (soms filmster en havenarbeider), koppig en ongelovig.

Meer dan zijn leren jas, zijn Harley, vrouwen - zijn werk - en Rotterdam - zijn stad - heeft hij niet nodig: in coma is hij dezelfde man.

Freddy leeft door: in zijn eigen versie van het hiernamaals berijdt hij op zijn Harley de hemel boven Rotterdam.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand adres.

Met vriendelijke groet,

Roel van Diepen

roel@dutch-media.nl

06 27625929

Oscar van Gelderen

Oscarvangelderen@gmail.com

06 46096823

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.lebowskipublishers.com

http://www.dutch-media.nl