Gemeente Tilburg

Persbericht
12 mei 2009

Groenewoud Beach 2009

Beachvolleybal en -voetbal op het Pater van den Elsenplein van 13 t/m 16 mei

Op het Pater v/d Elsenplein wordt dit jaar weer Groenewoud Beach georganiseerd. Jong en oud kan er terecht om te volleyballen en te voetballen op een veld met echt zand. Buurtbewoners maar ook basisscholen en instellingen uit de buurt gaan aan de slag op het veld.

Woensdag 13 mei wordt het evenement geopend met een voetbaltoernooi voor jeugd tussen acht en twaalf jaar. Aansluitend volgt een toernooi voor jongeren ouder dan twaalf jaar. Donderdag 14 mei is het de beurt aan basisscholen uit de buurt, het Sociaal Cultureel Werk en dames van Vrouwencentrum de Ketting. Vrijdag wordt het programma eveneens gevuld door basisscholen uit Groenewoud maar ook door jongerenwerk van De Twern. Ter afsluiting wordt er op zaterdag een Family Beach toernooi georganiseerd.

Aanmelden Family Beach Toernooi zaterdag 16 mei

Aanmelding voor het Family Beach Toernooi van zaterdag kan via het inschrijfformulier op de flyer die huis aan huis verspreid is in Groenwoud, maar ook op de dag zelf op het plein. Het inschrijfformulier is ook verkrijgbaar bij wijkcentrum de Spijkerbeemden (Don Sartostraat 4) en bij buurthuis 't Vogeltje (Lijsterstraat 51). Inschrijven kan tot vrijdag 15 mei (17:00 uur).
---