Gemeente Duiven


Start verkoop woningbouwproject 'Hof te Duiven'


----------
Zaterdag 16 mei 2009 vindt een verkoopmanifestatie plaats voor het nieuwbouwproject 'Hof te Duiven'. Het 'Hof te Duiven' is de naam van een nieuwe woonbuurt die wordt gerealiseerd op het terrein van Hendriks Hoveniers aan de Westsingel en de Rijksweg in Duiven. De nieuwe woonbuurt met een eigen ontsluiting via de Rijksweg, grenst aan de nieuwe woonwijk De Ploen-Zuid, waarvan de eerste 3 woonterpen inmiddels zijn gerealiseerd. Het 'Hof te Duiven' is een ontwikkeling van MVO Projecten uit Doetinchem, met een zeer gevarieerd aanbod aan woningen.

Woningbouwproject 'Hof te Duiven'
Het plan bestaat uit 55 nieuwbouwwoningen die worden gebouwd rondom de bestaande boerderij, die behouden blijft. In het achterdeel van de boerderij komen 8 rijenwoningen voor starters. Het voorhuis van de boerderij is als aparte, bijzondere woning te koop. Daarnaast bestaat het plan uit 12 appartementen, 26 eengezinsrijenwoningen, 6 twee-onder-één-kappers en 3 (half-)vrijstaande woningen.

De architectuur van deze woningen verwijst naar de bestaande boerderij. Meer dan de helft van de woningen wordt gerealiseerd in de prijscategorie tot ¤ 172.000,- vrij op naam. Tot deze prijscategorie hebben starters op de woningmarkt voorrang gedurende de inschrijvingstermijn. In het algemeen variëren de prijzen tussen ¤ 152.000,- vrij op naam voor een rijenwoning tot ¤ 360.000,- vrij op naam voor een (half-)vrijstaande woning.

Informatie
Belangstellenden kunnen op zaterdag 16 mei 2009, tussen 11.30 uur en 14.00 uur terecht in het CCOG aan de Kastanjelaan 2 in Duiven. Tijdens deze inloop informeren Bosman Rietbergen Makelaars en MVO Projecten geïnteresseerden over het plan en de woningen. Er zijn brochures, prijslijsten en inschrijfformulieren beschikbaar. De inschrijvingstermijn loopt vanaf 16 mei en duurt 2 weken, waarna zonodig loting plaatsvindt. Daarna vindt de verkoop zonder inschrijving plaats.

Vanaf 18 mei kunnen geïnteresseerden terecht bij de makelaar, Rijksweg 58 in Duiven, telefoonnummer (0316) 26 36 34. Ook heeft MVO Projecten een aparte website voor dit plan: www.hofteduiven.nl. Voor meer informatie over de verkoop en de inschrijfvoorwaarden kunt u dus niet terecht bij de gemeente.

» informatie woningbouwproject 'Hof te Duiven'