Gemeente Bolsward


Feestelijk Benefietconcert Bloemkamp

16-05-2009 16-05-2009


De kapel van WoonZorg- en Behandelcentrum Bloemkamp in Bolsward is hoognodig aan renovatie toe. Naast de donaties die hiervoor al ontvangen zijn, is hiervoor nog steeds geld nodig. Daarom pakt Bloemkamp nog één keer groots uit: op zaterdag 16 mei 2009 vanaf 20.00 uur wordt een benefietconcert georganiseerd in de Martinikerk in Bolsward. Er is een afwisselend muziekprogramma samengesteld voor een breed publiek door jong en oud. De presentatie is in handen van Tweedekamerlid Sander de Rouwe. De opbrengst is natuurlijk bestemd voor de renovatie van de kapel.

Wilt u zeker zijn van kaarten? Reserveer dan voor EUR 7,50 een kaartje via de receptie van Bloemkamp, telefoon 0515 -572 944 of per e-mail receptie.bloemkamp@plantein.nl Ook kunt u op de avond zelf een kaartje bij de deur kopen!

Bloemkamp is een onderdeel van Plantein.

Plantein is een vooruitstrevende organisatie voor persoonlijke seniorenzorg in Zuidwest Friesland. Zo'n 1.250 betrokken medewerkers verlenen kwalitatief hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ongeveer 900 cliënten.

Behoud van privacy en autonomie zijn belangrijke kernwaarden. Het leefcomfort sluit zoveel mogelijk aan bij de gewoonten en de thuissituatie van elke cliënt.

De organisatie biedt wonen, welzijn, zorg en dienstverlening in moderne voorzieningen. Er zijn drie WoonZorg- en Behandelcentra in Sneek, Joure en Bolsward, een WoonZorgcentrum in Koudum, een Zorgwoning in Sneek en vier Zorgwoningen in Balk.