Gemeente Enschede

2e Teambattle Twekkelerveld en lancering nieuw online magazine

Op zaterdag 16 mei organiseren Buurtbewoners, de Stichting FC Twente, Scoren in de Wijk, v.v. Rigtersbleek, Woningcorporatie Domijn, Alifa Welzijn en stadsdeelmanagement Noord de tweede editie van de Teambattle Twekkelerveld. Deze wordt gehouden vanaf 12.00 uur op de voetbalvelden van VV Rigtersbleek.
Aansluitend zal om 17.00 uur dhr. Roelof Bleker, stadsdeelwethouder Enschede Noord, het nieuwe online magazine
www.twekkelerveld.scorenindewijk.nl lanceren.

Het belooft een gezellig evenement te worden, waarbij 17 verschillende teams gaan uitmaken wie het beste, snelste, slimste team van Twekkelerveld is. Onderdelen zullen o.a. zijn: een stormbaan, Ottorace, hints, touwtrekken, boerengolf, behendigheidsspelen etc... Teams bestaan uit 6 tot 10 teamleden waarvan minimaal 2 volwassenen. Het winnende team mag in het nieuwe seizoen een wedstrijd van FC Twente bezoeken. Na de onthulling van de nieuwe website is er een grote barbecue georganiseerd.

Twekkelerveld blijft op de hoogte!
Twekkelerveld.scorenindewijk.nl is een nieuw online buurtmagazine van, voor en door het Twekkelerveld. De centrale plek voor nieuws, meningen, beeldverslagen en achtergronden van alle bewoners. Buurtbewoners vormen de redactie en zullen nieuws verzamelen, maken en publiceren. Het magazine is vanaf zaterdag alleen via het internet te zien. Diverse bewoners en instanties hebben reeds hun medewerking toegezegd.

Help mee!
Heeft u ook wat te melden over uw straat of wijk, wilt u uw mening delen met andere wijkbewoners? Heeft u een hobby of zit u bij een vereniging waarover u wat wilt vertellen? Maak een artikeltje en stuur dit aan twekkelerveld@scorenindewijk.nl of bezoek een redactie-bijeenkomst (kijk op de website voor onze bijeenkomsten).

Geplaatst: 15 mei 2009.

15 mei 2009