Gemeente Spijkenisse


Start verkoop 41 woningen in Het Land

15 mei 2009

woningen Het Land

Zaterdag 16 mei 2009 start de verkoop van de 1e fase van Het Land. Ruim 750 belangstellenden hebben zich geregistreerd via de website of rechtstreeks bij de verkopend makelaar.

De 1e fase telt 27 eengezinswoningen en 14 twee-onder-een kapwoningen in verschillende typen. Het Land, onderdeel van de wijk De Elementen, presenteert zich als `Op chique in Spijkenisse'. De woningen in het plan hebben een klassieke uitstraling. Mooie, karakteristieke woningen met diepe tuinen. Het Land is ruim opgezet met lanen die grote middenbermen hebben met een dubbele rij bomen, veel groen en water.

Tijdens de start verkoop krijgen kandidaat-kopers de verkoopdocumentatie, de prijslijst en het voorkeurenformulier uitgereikt. Een team van makelaars staat klaar om de mensen te woord te staan. Kopers hebben tot maandag 25 mei 2009 17.30 uur de gelegenheid om op een formulier de voorkeuren kenbaar te maken en op te sturen naar de makelaar. Daarna volgt een loting. Vervolgens worden de woningen toebedeeld en vinden de verkoopgesprekken plaats.

Gezien de grote belangstelling verwacht de gemeente een voorspoedige verkoop.

De verkoop start om 11.00 uur in en bij Het Elementenhuis. Vanuit Het Park heeft men zicht op de plek van de 1e fase. Vlaggenmasten en linten markeren dit gebied. In het park staan verder picknicktafels waar kandidaat-kopers in alle rust de brochure kunnen doornemen en panelen met artist impressions kunnen bekijken. Er is een ijscoman en kinderen kunnen onder begeleiding een ritje maken op een pony.

Afhankelijk van het succes wordt een besluit genomen om snel met de volgende fase te starten. In Het Land komen circa 410 woningen: vrijstaande woningen 2-onder-1-kapwoningen en eengezinswoningen.

Interne links


* De Elementen