IJssellandziekenhuis

15 May 2009

Nelli Cooman lost startschot YSLropaRun op 16 mei

Het RopaRun team van het IJsselland Ziekenhuis organiseert op zaterdag 16 mei alvast een opwarmer voor de RoPaRun. Op 16 mei worden een loop van 5 km en een loop van 10 km georganiseerd in het Schollebos in Capelle aan den IJssel. De start is om 11.00 uur vóór het IJsselland Ziekenhuis aan de Capelse kant. De jeugd kan een afstand van 1 km lopen. Zij starten om 10.30 uur. Voorinschrijven kan tot 14 mei maar vol is vol. RoPaRun-ambassadrice Nelli Cooman lost het startschot !

Het inschrijfgeld voor de 5 en 10 km bedraagt bij voorinschrijving via de website EUR.5,-. Inschrijven op de dag zelf kost EUR.6,- (indien plaats). Voor de jeugd zijn de kosten bij voorinschrijving EUR.2,50 en inschrijven op de dag zelf kost EUR.3,50. Betaling vindt plaats bij afhalen van het startbewijs op 16 mei.

Voorinschrijven kan tot en met 14 mei of tot het moment dat het maximum aantal deelnemers van 100 is bereikt. Schrijf je in via http://www.roparunysl.nl/2009/sponsorloop.htm en doe mee!!! De opbrengst komt geheel ten goede aan de RoPaRun.

Voor de deelnemers aan de 10 kilometer is er een drankpost en na de finish is er voor alle lopers sportdrank.

Roparun

De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Roparun vindt plaats tijdens Pinksteren.

Braderie en diabetesmarkt tijdens YSLropaRun 16 mei

Tijdens de YSLropaRun wordt een rommelmarkt georganiseerd waarbij een suikerspin niet ontbreekt. Ook deze opbrengsten komen geheel ten goede aan de stichting Roparun.

Op dezelfde dag vindt in het IJsselland Ziekenhuis een diabetesmarkt plaats van 10.00 tot 15.00 uur.

---

Links:
www.roparunysl.nl