Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eurovisie Songfestival-weddenschappen nu op www.unibet.nl Bookmaker: Geen 'shine' van kans voor de Toppers!

Malta, 7 mei 2009 - Halen Gordon, Jeroen van der Boom en René Froger, ofwel: de Toppers, de finale van het Eurovisie Songfestival op 16 mei in Moskou? Volgens de noteringen op www.unibet.nl hebben ze geen schijn van kans. De inzet wordt namelijk met 2,70 euro verdubbeld als ze doorgaan en met bijna de helft minder (1,40 euro) als ze de eindronde niet halen. Op 14 mei vertolken de Toppers hun liedje 'Shine' tijdens de tweede halve finale. De eerste halve finale is op 12 mei.

Geld inzetten op een finaleplaats voor de Toppers brengt dus een risico met zich mee. Aan de andere kant; mochten ze zich wel kwalificeren en zelfs het Songfestival winnen dan levert dat 250 x iedere ingelegde euro op. De noteringen voor Nederland als het gaat om de weddenschap 'wie wint het Songfestival' zijn 250:1. Grote favoriet is Noorwegen met een notering van 2,50:1. Het Noorse liedje Fairytale van Alexander Rybak staat op nr. 1 in de Noorse hitparade. Ook Griekenland en Turkije scoren goed met respectievelijk noteringen van 7,00:1 en 8,00:1.

12 punten voor maatjes
Behalve op wie de finale halen en wie er uiteindelijk wint kan er ook gewed worden op wie het beste is van de Scandinavische landen en op welke landen maatjes zijn en elkaar 12 punten geven.

De Eurovisie Songfestival-weddenschappen en -noteringen zijn te vinden op www.unibet.nl, menu 'Entertainment' > 'Wereld' > 'Eurovisie Songfestival'.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht