Ingezonden persbericht


persbericht.

----------

P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 11 mei 2009

Proeven van de mode in Binnenstad Amersfoort
Amersfoort Fashion Event 2009

Kleurige stoffen, vrolijke prints, casual of zakelijk... aanstaande zaterdag 16 mei laat Binnenstad Amersfoort opnieuw zien dat de ondernemers op modegebied een behoorlijke partij weten mee te blazen.

Op de catwalk op het Sint Jorisplein laten bijna veertig modezaken uit de binnenstad zien wat zij voor het komende seizoen in petto hebben. Dames-, heren- en kindermode... elke categorie en stijl is wel vertegenwoordigd. Ook de accessoires, schoenen, lingerie, sieraden, tassen en (zonne)brillen worden niet vergeten. 'Het leuke van dit Fashion Event is dat zowel grote ketens en bekende merken als kleine, zelfstandige ondernemers mee doen', zegt Ivar van Veen van Annink Communicatie, die voor de Stichting Binnenstad Management Amersfoort (SBMA) het event organiseert. 'Zo lopen er zaterdag bijvoorbeeld modellen voor Mexx en MS Mode over de catwalk, maar ook voor minder bekende namen als Wandjina en Tango.’

De modeshows vinden plaats om 13.00, 14.00. 15.00 en 16.00 uur. Deelnemende winkels zijn: Tango, Jac Hensen, Wandjina, The Company, Ulla Popken Amersfoort, Het Huis Opticien, Didi, Just a Joke, C&A, Glasatelier Hillit, The Factory, M&S mode, Specsavers, Villa Happ, Vila, Mexx, van Woensel, Jeans Centre, Sacha Schoenen, Elle, Scapino, Pearl, Street One Victoria, Wollford, Charles Vögele, ONLY, The Society Shop, SPS superstar, V&D, Vanilla, Forecast, All Size, Lief!, Levi.

Beautypodium
Op de Varkensmarkt wordt het publiek getrakteerd op een Beauty Show door Nexxt House of Hair, The Body Shop en Rituals. In een spectaculaire metamorfoseshow krijgen professionele modellen in een handomdraai een compleet nieuwe look aangemeten. Zo demonstreert Nexxt House of Hair bijvoorbeeld het verbazingwekkende effect van extensions en haarstukken. Ook het publiek mag een metamorfose ondergaan. Tijdens de shows op de Varkensmarkt, die om 13.30 en 15.30 uur van start gaan, wordt een aantal gratis metamorfoses aangeboden.

Het Fashion Event is onderdeel van de Meimaand Proefmaand, een initiatief van de Stichting Binnenstad Management Amersfoort (SBMA). De proefmaand ging vorige week van start met een alternatieve kunst kijk route in winkels en horecagelegenheden en het afgelopen weekend stond de muziek (jazz) volop in de belangstelling. Uiteraard komt ook de Proef Culinair aan bod. De proefmaand sluit af met het thema Proef de Sport. Het volledige programma van Meimaand Proefmaand is te vinden op www.binnenstadamersfoort.nl
---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht