TROS

Hilversum, 15-05-2009
Afdeling Communicatie

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending zaterdag 16 mei

Z@PP - 08.45 uur

SUPERSNELLE BATTLE OP HET CIRCUIT VAN ZANDVOORT

Dit zijn de Z@PPSPORT-onderwerpen van zaterdag 16 mei:

The Battle
In The Battle-karten racen drie stoere boys en drie pittige meiden tegen elkaar op het circuit van Zandvoort. Voor het zover is, krijgen ze eerst een grondige training van twee topkarters. Alles komt aan bod: Hoe start je? Hoe moet je remmen? Hoe stuur je door een bocht? Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: welk team mag bij de finish de Z@PPSPORT-beker omhoog houden?

Sportweetjes
Uit welk land komen de beste karters van de wereld? En een ongelooflijke sport: karten op een ijsbaan. Deze en andere wetenswaardigheden over karten zie je in Z@PPSPORT.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas

Televisie

Z@PPSPORT

Uitzending zondag 17 mei

Z@PP - 08.45 uur

TOPHOCKEYSTER ELLEN HOOG HELPT GROTE FAN

Dit zijn de Z@PPSPORT-onderwerpen van zondag 17 mei:

Hellup
Yoram (10) kan heel veel tricks op zijn inline skates. Alleen het grinden gaat niet echt super. Ron regelt dat hij les krijgt van een van de beste inline skaters van ons land: Dick Heerkens. Wordt Yoram ook een superskater?

Repo
De NK Surftour wordt gehouden in Frankrijk. Want als je wilt surfen op topniveau, moet je naar de Atlantische kust. Mascha doet mee aan een week chillen en surfen en ze vertelt je alle ins en outs hierover.

Action
Deel vier van de reality-soap over het Sportaction-kamp in Arnhem: Bart wordt door de leiding uitgedaagd tot een weddenschap. En tijdens de disco heeft hij het wel héél erg naar zijn zin met Jorinde.

Move
Pak je bal en doe de 'Roberto' van Lennart na.

Presentatie: Ron Boszhard

Meer informatie op: www.zappsport.nl.




TROS