Politie Gelderland-Zuid

Ernstige gevallen van dronkenschap

Nijmegen, 16-05-2009 o In de nacht van vrijdag op zaterdag is de politie geconfronteerd met twee ernstige gevallen van openbare dronkenschap.

Op de Nieuwe Markstraat lag een man midden op straat. Hij had drie geopende blikken bier naast zich staan. Een deel van het geconsumeerde bier had zich in een omgekeerde richting een uitweg gezocht. De man, een 35-jarige Groesbeker, schreeuwde zeer onsamenhangende taal. Hij werd ter ontnuchtering op het politiebureau ingesloten. Omdat hij al eerder voor een dergelijk feit een waarschuwing had gekregen, is hem nu een gebiedsontzegging voor twee weken uitgereikt.

Korte tijd later kreeg de politie een melding dat in een voortuin aan de Krayenhofflaan een vrouw lag die in het geheel niet meer aanspreekbaar was. Voor de zekerheid is een ambulance gewaarschuwd. Medewerkers van de ambulancedienst constateerden slechts een vergaande vorm van dronkenschap. De vrouw, 45 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, heeft eveneens de nacht in een dronkemanscel moeten doorbrengen.
(03)

Laatst gewijzigd 16-05-2009 11:19 | © Regio Gelderland-Zuid |