Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom , 16-05-2009

Elf bestuurders kijken te diep in het glaasje
Nederlandse en Belgische politie houden gelijktijdig alcoholcontrole

PUTTE: Van vrijdag 15 mei op zaterdag 16 mei 2009 heeft politieteam Bergen Woensdrecht in samenwerking met het Verkeershandhavingsteam en de Belgische Politie Zone Noord een alcoholcontrole gehouden. De Nederlandse agenten stonden op de Antwerpsestraat terwijl hun
Belgische collega's gelijktijdig een controle aan de andere kant van de grens hielden

In totaal bleken 11 bestuurders te veel gedronken te hebben. Er werden er 6 in Nederland en 5 in België betrapt. Van een tweetal bestuurders werd het rijbewijs direct ingevorderd. Een van de (beginnende) bestuurders, een 20-jarige man uit Ossendrecht kwam uit op 740 ug/l te hebben terwijl 95 ug/l het toegestane is. Verder werd er ook nog een bestuurder bekeurd voor het niet dragen van zijn autogordel en kon een bestuurder zijn folie van zijn ramen verwijderen omdat dit niet was toegestaan.

Man aangehouden na bedreiging echtgenote

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vrijdagavond omstreeks 23.15 uur in een woning in de wijk Warande West een 43-jarige man aangehouden ter zake het bedreigen van zijn 45 jarige vrouw. De verdachte is in verzekering gesteld. De agenten waren naar het adres gegaan nadat vanuit de buurt werd gebeld dat er binnen een fikse ruzie gaande was. Ter plaatse bleek dat de verdachte ruzie had gekregen met zijn vrouw. Deze ruzie liep zo hoog op dat de verdachte het dreigement uitte in de richting van zijn vrouw dat hij haar dood zou maken, hij had daarbij zijn hand om zijn keel gedaan. De politie zet het onderzoek voort.

Zeeuw moet nog 14 dagen zitten

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 02.15 uur op de rijksweg A-58, onderaan de afrit bij Nispen, een 25-jarige man uit Vlissingen aangehouden omdat hij nog gesignaleerd stond in het opsporingsregister. Tijdens de controle bleek dat de automobilist nog een geldboete van 894 euro of 14 dagen zitten had openstaan. Hij had geen geld bij zich en is daarom ingesloten.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 16-05-2009 14:24 | © Regio Midden en West Brabant |