Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout, 16-05-2009

Arrestatie na mishandeling in attractiepark

KAATSHEUVEL: De politie heeft op vrijdagmiddag omstreeks 17.50 uur van de bewakingsdienst van de Efteling een 26-jarige man uit 's-Gravenhage overgenomen die een 17-jarig meisje uit Mierlo mishandeld zou hebben. Het incident vond plaats in de rij voor een attractie (Python).

De Hagenaar zou de aangeefster uitgescholden hebben. Zij riep hem toe dat hij daar mee moest stoppen. Ze kreeg vervolgens zo verklaart zij van de man een elleboogstoot in haar rug en een klap tegen haar linkerslaap. De verdachte ontkende de mishandeling, hij zou haar alleen geduwd hebben. De verklaring van het meisje werd gesteund door een klasgenoot, die van de verdachte door zijn vader. De zaak is voorgelegd aan de parksecretaris die besloot de verdachte een
dagvaarding mee te geven, waardoor hij zich voor de rechter moet verantwoorden. Hij moest ook nog twee openstaande boetes afrekenen van elk 46,88 euro.

Waalwijker rijdt zonder geldig rijbewijs

WAALWIJK: De politie heeft vrijdagmiddag op de Max Bruchstraat een 40-jarige Waalwijker betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. De rijbevoegdheid van de bestuurder bleek ingetrokken te zijn. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Vals bankbiljet van 50 euro in Rijen

RIJEN: Een winkelier aan het Wilhelminaplein heeft vrijdagmiddag een vals briefje van 50 euro als betaalmiddel geaccepteerd. Bij latere controle bleek dat het biljet vals was. De politie heeft het
bankbiljet in beslag genomen. De politie roept winkeliers op extra alert te zijn op valse bankbiljetten. Vorige week werden ook in Roosendaal verschillende winkeliers gedupeerd omdat zij naar later bleek valse bankbiljetten hadden aangenomen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 16-05-2009 15:06 | © Regio Midden en West Brabant |