Ingezonden persbericht


Pressrelease

Internationale topmodellen en dj's in Amsterdam voor lancering modellennetwerk SHORTLISTiD

Amsterdam, maandag 11 mei 2009 - SHORTLISTiD, het nieuwe online netwerk voor-en-door modellen wordt op 16 mei gelanceerd in de Amsterdamse Supperclub tijdens de SHORTLISTiD '09 Factory party. Het nieuwe concept wordt in twee versies gelanceerd: een besloten community voor modellen via www.shorlistid.com en een open netwerk voor iedereen die van fashion houdt via www.shortlistid.net. Tijdens de party wordt ook de Dee Bag gepresenteerd, de duurzame boodschappentas die werd ontworpen door Daryl van Wouw.

Een indrukwekkend aantal internationale modellen, DJ's en Bekende Nederlanders hebben bevestigd het event bij te wonen. Tot de line-up behoren Frank Bell (de grote belofte uit Amerika komt speciaal over uit New-York), Rajae el Mouhandiz (komt over uit LA), Valerius (Universal), The Hope Dealers (band van Oud TMF-vj Damien Hope), Celine en Eva, Le Marquis, Terry Toner (DJ), Rubywax (DJ), DJ Eduardo van Electrochic (komt speciaal over uit Parijs), Jay Serano (DJ), Steven Ryan (DJ), DJ Clyde (Fashion DJ) & Robert Buisman (DJ).

SHORTLISTiD is opgericht door model Celine Prins met als doel professionele modellen wereldwijd te ondersteunen via een thuisbasis op Internet. Uit eigen ervaring weet Celine hoe het is om als model de wereld rond te reizen en nooit ergens helemaal 'thuis' te zijn: "SHORTLISTiD is samengesteld door een internationaal netwerk van modellen. Op ieder moment van de dag kunnen reizende modellen er essentiële informatie vinden over voor hen relevante onderwerpen. Voor iedereen die van fashion houdt, biedt de .net-versie daarnaast een betrouwbare internationale fashion cityguide van de hoogste kwaliteit."

Na de zomer is een tweede lanceringsevent voor SHORTLISTiD gepland, dan in New York.

www.shortlistid.com (models only)
www.shortlistid.net
www.deebag.nl

Over de DeeBag
Ondernemende studenten van de Universitieit van Amsterdam (UvA) bedachten een Design, Ecologische en Eerlijke boodschappentas, in reactie op het grootschalig plastic-tassenverbruik in Nederland. In samenwerking met Daryl van Wouw en Fairtrade Original is een exclusief ontwerp gemaakt dat als limited-edition in de winkels zal verschijnen vanaf 1 juni. De Deebag wordt verkocht in de Daryl van Wouw Store, Prinsengracht 705A te Amsterdam. Voorverkoop is v.a. 16 mei mogelijk via de site: www.deebag.nl . Andere verkoopadressen zullen spoedig volgen. De adviesprijs van DEE Bag is E20,-.

Noot voor de redactie,