Gemeente Roermond


1e knikkerkampioenschap van Roermond

Zaterdag 16 mei is het dan zo ver: Het eerste officiële knikkerkampioenschap van Roermond. Dit knikkerkampioenschap is tevens een officiële voorronde van het JETIX NK knikkeren. Wie wordt de beste knikkeraar van Roermond? Welke school mag zich de knikkerschool 2009 noemen? En welke knikkeraars winnen de geplaatste status op het JETIX NK Knikkeren, in het weekend van 6 juni?

Het Nederlands Kampioenschap knikkeren is dit jaar groter als ooit tevoren! Nog meer voorrondes met nog meer deelnemers die gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap.

Op het Kloosterwandplein strijden de deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar om de felbegeerde titel Knikkerkampioen van de Gemeente Roermond 2009
. Vanaf 12.30 uur is iedereen van harte welkom. Om 13.00 geeft wethouder sport, Huub Boots, het startsein. Alle deelnemers worden ingedeeld in poules, zodat er door iedereen veel geknikkerd kan worden. Uiteraard zijn er ook mooie prijzen te winnen! Voor de toeschouwers is er volop vertier, muziek en gezelligheid.

Voor meer informatie of als jij je wilt inschrijven, kun je een bezoek brengen aan de website www.jetix.nl/knikkers! Dus schrijf je in en neem 16 mei 2009 je vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opas en omas, ooms en tantes mee naar het Kloosterwandplein en laat zien dat jij de beste knikkeraar van de Gemeente Roermond bent! Publicatiedatum: 12-05-2009 Bijgewerkt: 12-05-2009