Dewi organiseert JAM sessies met bevriende bekende artiesten


AMSTERDAM, 20090429 -- Dewi is in volle glorie terug! Dewi die wij kennen als fleurige puber uit de populaire talentenjacht Idols heeft afscheid genomen van de opgelegde stempel uit de muziekindustrie. Afgelopen seizoen speelde zij een rol in de musical Hair, bracht een nieuw album uit, die te beluisteren was tijdens haar theatertour en nu organiseert zij zelf intieme JAM-concerten, met medewerking van ex-Idols collega's, vrienden en aanstormende talenten. De volgende zal plaatsvinden op zaterdag 16 mei, bij mp3live.nl in Amsterdam.

Tijdens de Dewi's Jam-concerten worden de gasten getrakteerd op een mix van `the best of' nummers van bevriende en bekende artiesten, zoals: Jim Bakkum, Anna en Bouchra van K-otic, Miss Montreal, Roger Happel, Jenny Lane, Wudstik, Yuli Minguel, Joel de Tombe , Mia Silvas (de zus van Lucie Silvas), Oren Schrijver, Boxie G, Julian Pechler en natuurlijk Dewi.

Ze worden begeleid door de getalenteerde muzikanten Anthony Wongsokarijo ( gitaar) en Boxie van Gerrisheim (percussie / drums). De sfeer van deze jamsessies is intiem, zoals een huiskamerconcert en perfect voor een avondje lekker ontspannen en genieten. De eerste concerten op 14 Maart en 9 April 2009 waren al snel uitverkocht.

Dewi over haar nieuwe start: 'Ik heb het gevoel dat we deze concerten reeks aan de start staan van een prachtige ontwikkeling. Ik werk nu met uitsluitend positief ingestelde en bloedfanatieke mensen met maar één doel: geweldige muziek maken. Heerlijk!

Het is zo fijn om mensen mee te kunnen laten genieten van het muziek maken. Normaal gesproken op besloten feestjes in de huiskamer, nu mag het publiek er ook van meeproeven! Mijn huidige repertoire is een mix geworden met veel eigen werk, met Jazz en R&B/Soul invloeden. Eindelijk kan ik doen wat ik graag wil; ZINGEN!'

De volgende Dewi's Jamsessies zijn op 16 mei, 20.00u - 23.30u en 27 Juni van 20.30-0.00u, bij Pop podium mp3 in Amsterdam. (Voorheen bekend als Meander, zie www.mp3live.nl). Een entreekaartje kost ¤ 10. Meer info en kaartverkoop: www.Dewimusic.com.

Filmpje van Dewi's Jam 9 April: www.youtube.com/watch?v=Lemh9QFH7Cw

Interviews, info en boekingen: Dewimusic.com / Dewi@dynamicEvents.nl / 06-538 18 444

Flyer 16 mei:
sandra-rake.hyves.nl/album/16723779/Vrienden/4zf_KVrz/fotos/557805844/0/h0gL/





Ingezonden persbericht