Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 5 mei 2009

Actuele wooninformatie op Woonmanifestatie Vathorst.

Op 16 mei a.s. van 11.00 uur tot 14.00 uur is er een woonmanifestatie in Vathorst. In het I-centrum in Vathorst vinden deze dag allerlei activiteiten omtrent wonen plaats. Zo krijgt u antwoord op allerlei actuele woonvragen, is er financieel advies voorhanden en zijn er woningstylisten aanwezig. Ook kunt u verschillende nieuwbouwprojecten op locatie in Vathorst bezoeken.

Mensen die eigenlijk wel een woning zouden willen kopen, maar met allerlei onzekerheden zitten, kunnen tijdens deze dag antwoorden krijgen op vragen als: Hoe verkoop ik mijn eigen woning? Kan ik het financieel wel rond krijgen? Is wonen in Vathorst wel iets voor mij? Naast deze informatie kunt u ook uitgebreid advies krijgen over de financieringsmogelijkheden door deskundigen van de Rabobank.

Woningstylisten, bekend van het TV-programma 'Huis te koop", zullen aanwezig zijn. Indien u uw huis te koop heeft staan en een verkoopbrochure van een nieuwbouwwoning van een van de deelnemende partijen heeft, ontvangt u vrijblijvend advies van deze experts.

Natuurlijk zullen ook de woningprojecten die op dit moment in verkoop zijn in Vathorst toegelicht worden door de betrokken ontwikkelaars en makelaars. Sommige projecten in aanbouw zullen opengesteld zijn, zodat geĂŻnteresseerden ter plaatse kunnen ervaren hoe de woning er nu echt uitziet. Dit kan eventueel per fiets, welke het I-centrum ter beschikking stelt.

Deelnemende partijen zijn onder andere: Heijmans, Dura Vermeer, AM Wonen, Bouwfonds, De Alliantie Ontwikkeling, Bouwbedrijf Schoonderbeek, Schipper Bosch, Van Bekkum en Woonvast Midden Nederland.

Woonmanifestatie Vathorst - 16 mei van 11.00 - 14.00 uur. Informatiecentrum Vathorst, Veenslagen 2, 3825 RV Amersfoort. Kijk voor meer informatie op www.vathorst.com


---


Gemeente Amersfoort