Ingezonden persbericht

Verzonden: 16 mei 2009

Sonsbeek Open: winnaar diner bekend, nog tien flights beschikbaar

Peter de Beer, commissielid van Sonsbeek Open en directeur van Bilderberg hotel Klein Zwitserland feliciteert de heer De Jong van De Jong Gerechtsdeurwaarders- en Incassokantoor met het winnen van het diner bij restaurant De Kromme Dissel. Dit diner werd onder de eerste tien inschrijvingen verloot onder het toeziend oog van een notaris.

Juniorkamer Arnhem organiseert het Sonsbeek Open golftoernooi in Park Sonsbeek op 11 september 2009 waarbij de opbrengst naar Ronald Mc Donaldhuis Arnhem gaat.
Er zijn nog tien flights beschikbaar, wie zich in wil schrijven met een (business)flight (3 personen) wordt aangeraden zich via de website aan te melden.
Meer informatie: www.hetsonsbeekopen.nl , bij Peter de Beer 06-13454104 en pdbeer@bilderberg.nl . Ook voor sponsoring kunt u zich via de website aanmelden.
Junior Kamer is een wereldwijde federatie voor jonge managers en ondernemers. Junior Kamer Arnhem bestaat uit ruim 40 leden, partners en senatoren deze hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten, en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij.
Junior Kamer Arnhem is één van de grootste kamers van Nederland en organiseert naast het jaarlijkse Golftoernooi, nog vele andere projecten zoals het Arnhem Business symposium en het Wereldhandelsspel.