BOVAG

12-05-2009
BOVAG-serviceteams helpen pechvogels tijdens Leontien's Ladies Ride

Tijdens Leontiens Ladies Ride op 17 mei in Rotterdam krijgen pechvogels onderweg gratis hulp van mobiele BOVAG-serviceteams. Zes BOVAG-tweewielerbedrijven hebben maar liefst zeven servicewagens met in totaal veertien monteurs klaar staan om de dames te hulp te schieten.

Wie onderweg bijvoorbeeld een lekke band, weigerende rem of kapotte versnellingen heeft, kan een speciaal telefoonnummer bellen. Het callcenter van Eileen verbindt de pechvogel direct door en dan komen de helpers er aan. De voertuigen van het BOVAG-serviceteam zijn uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om kleine reparaties ter plekke uit te voeren. Samenwerking met Vredestein garandeert gratis vervanging van lekke banden. Voor wie toch niet verder kan met de eigen fiets is er een leenfiets ter plekke beschikbaar. Fietssters die problemen onderweg willen voorkomen, kunnen voor de start een gratis BOVAG Fiets Check laten uitvoeren. De BOVAG-serviceteams worden gevormd door monteurs van de volgende bedrijven:

· Profile Hoogeveen - Gouda
· Profile Hoogenboezem - Lekkerkerk
· Thijs Brand Tweewielers - Leidschendam
· Tweewielercentrum Kleiweg - Rotterdam
· Tweewielerspecialist Koevermans - Rotterdam
· Jan Brinkman de Fietstherapeut - Dronten

De Ladies Ride start bij Woonmall Alexandrium in Rotterdam Alexander en voert door de mooiste gebieden van het Groene Hart. Voor meer informatie over Leontiens Ladies Ride, kijk op www.leontien.nl. Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 12-05-2009