Symposium: Nieuwe visies op werk en leven op 17 mei in Amersfoort

13/05/2009 11:26

Ankh-Hermes Uitgeverij BV

13 mei 2009. Fred Matser, Ervin Laszlo en John P. Strelecky spreken over werk en leven op het symposium van Ankh-Hermes in de Flint in Amersfoort op 17 mei.

Fred Matser is een bekend zakenman en filantroop die ernaar streeft om een beter functionerende samenleving te creëren. Hij heeft vele invloedrijke organisaties en projecten opgericht en/of daaraan meegewerkt, zoals het Child Alive Programma, de Fred Foundation, Peace Flame, Peace Child, the Twinkling Eyes, Malaria No More.

Aan de hand van zijn levensloop en persoonlijke transformatie geeft hij aan hoe een andere persoonlijke opstelling tot een betere wereld kan leiden. Zijn motto is "durf je grenzen te verleggen en leef vanuit je hart". Zijn boek "Een van de miljarden" verschijnt op 13 mei in het Nederlands.

Ervin Laszlo is wetenschapper, filosoof, musicus, auteur en tevens de oprichter van de "Club of Budapest International". De Nederlandse "Club van Budapest" zal op 16 mei, een dag voor het symposium, worden opgericht.

Laszlo heeft als uitgangspunt dat het mogelijk is om in harmonie met elkaar en de natuur te leven en elkaar respectvol te behandelen. "We hebben het inzicht, de technologieën en de nodige wetenschappelijke en financiële middelen. Wat we missen is de wil en de visie. We moeten ons bewustzijn veranderen als we ons deze eigenschappen eigen willen maken. Met een vernieuwd bewustzijn kunnen we onze waarden en prioriteiten veranderen, daardoor veranderen wijzelf en uiteindelijk de wereld. We moeten nu actie ondernemen, om ervoor te zorgen dat het niet het begin is van de afbraak, maar een doorbraak is naar een vredevolle en duurzame wereld" aldus Laszlo. Zijn boek "Kwantumshift in het wereldbrein" zal ook op 13 mei verschijnen.

John P. Strelecky wordt beschouwd als een van de 100 Meest Invloedrijke Leiders op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, naast Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Stephen R. Covey.

John Strelecky heeft een directe en persoonlijke aanpak. Aan de hand van "The Big Five for Life" neemt hij je in zijn lezing mee en leert je hoe je het leven ten volle kunt benutten en leven, je plaats in het leven en de wereld te vinden en waarom het belangrijk is oprecht te handelen vanuit onze ware authentieke staat van zijn.





http://www.ankh-hermes.nl/