Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Vroege vogel architectuurwandeling: 'Wat de pot schaft'

Zondag 17 mei - 08.30 uur

Vroeger leefden de mensen meer buiten dan nu. Bovendien moesten ze vroeg uit de veren. Je stond op als de haan begon te kraaien, ging met de kippen op stok en at wat de pot schafte. Het is niet meer de haan die ons tegenwoordig doet ontwaken, maar wekkers en agenda's die ons ritme bepalen.

Soms vergeten we daardoor hoe ontspannend een frisse ochtendwandeling kan zijn voor het begin van de dag. Ook Utrecht heeft van die spaarzame, unieke momenten, waarin de verhalen van de stad in de stilte worden verteld. Voor iedereen die graag eens wil genieten van de ouderwetse morgenstond in Utrecht. Nu geen kliekjesdag en woensdag gehaktdag, draadjesvlees of custard-pudding, maar een echte vroege vogel architectuurwandeling.

Loop mee en laat u verrassen door architectuur in de ontwakende stad Utrecht!
Aorta-gids Ingeborg Behari neemt u mee.

Aanvang: 08.30 uur
Vertrek: vanaf Architectuurcentrum Aorta, Achter de Dom 14, Utrecht
Kosten: 7,50 euro per persoon (6,25 euro voor U-pas houders, 65+, CJP,
studenten en Vrienden van Aorta)
Duur: 1 ½ uur
Inschrijving en informatie: Van tevoren reserveren is noodzakelijk. U kunt zich opgeven via tours@aorta.nu maar ook telefonisch of aan de balie. S.v.p. erbij vermelden of u in het bezit bent van een U-pas, studentenpas, 65+-pas, CJP-pas of dat u Vriend van Aorta bent.
NB: Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de rondleiding niet door.

Architectuurcentrum Aorta is geopend van woensdag t/m vrijdag van 12.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 - 17.00 uur. Achter de Dom 14, Utrecht, tel. (030) 2321686.

Noot voor de redactie -

Ingezonden persbericht