Ingezonden persbericht


Persbericht
April 2009

Nominatielawine voor Salon B

Salon B aan de Kortegracht heeft maar liefst elf nominaties bij de Coiffure Award 2009 weten binnen te halen. Nog nooit eerder heeft één salon zoveel nominaties gekregen.

Zondag 17 mei zal een ontzettend spannende avond worden voor het team van Salon B in Amersfoort. Zij hebben maar liefst elf Coiffure Award nominaties gekregen. Laura Annala, Floor Kleyne, Alexandra Wiel en Harm-Jan Stouwdam zijn nu al de grote winnaars. Met z'n vieren zorgden zij voor deze regen van nominaties.

De kanshebbers zijn genomineerd in verschillende categorieën, waaronder 'Dames regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland', 'Heren regio Zuid', 'Avantgarde', de 'Press Award' en de felbegeerde 'Team Award'. Ook is er een nominatie voor de 'Consumer Award'. Voor deze award kan het Nederlandse publiek op de site www.coiffureawards.nl stemmen op haar favoriet. Met code 4 stem je op salon B in Amersfoort!

De salon, een initiatief van Andy Uffels (meervoudig Hairdresser of the year), heeft afgelopen jaar de regio award in de wacht gesleept. Andy vertelt, ''We willen natuurlijk weer een award thuis kunnen brengen, maar zo veel nominaties is al een geweldige winst voor B''.

Op 17 mei is het Coiffure Award gala 2009. Dit jaar heeft de organisatie voor een nieuwe locatie gekozen. Het evenement is nu in het splinternieuwe RAI Elicium in Amsterdam. Onder het genot van een diner en een grote show, worden de felbegeerde awards uitgereikt. De avond wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens.

Salon B is in Amersfoort te vinden op Kortegracht 9, tel: 033-4617720, www.salonB.nl

()
EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht