Ingezonden persbericht


Grande Finale Ouderen Songfestival in Amsterdam

16 kandidaten die mee hebben gedaan aan de voorrondes en de Halve Finales van het Ouderen Songfestival staan zondag 17 mei in de Stadsschouwburg van Amsterdam voor de Grande Finale van het festival. De kandidaten komen uit het hele land: Den Haag, Dieren, Leek, Nijmegen, Papendrecht en natuurlijk Amsterdam. Er zijn 3 prijzen te winnen: de vakjuryprijs, de publieksprijs en de internetprijs. Tot en met 16 mei kunt u nog meestemmen via www.ouderensongfestival.nl , daar is van iedere kandidaat een stukje van hun lied te horen.

Breng nu uw stem uit!

U kunt nog kaarten bestellen voor de Grande Finale bij de Stadsschouwburg Amsterdam: 020 62 42 311, aanvang 14.00 uur. Entree:
¤ 15,00/met kortingspas ¤ 12,50
met de Stadspas Cheque van Mei ¤ 5,00

Adres: Leidseplein 26 in Amsterdam

Het Ouderen Songfestival bestaat al zeventien jaar en is enorm populair in Amsterdam en omgeving. Aan het songfestival doen jaarlijks meer dan 200 kandidaten mee. Allen zijn 55 jaar en ouder en ze vinden het heerlijk om te zingen. Ze brengen diverse genres ten gehore zoals pop, klassiek, jazz, country, opera, musical en niet te vergeten: het levenslied. De muzikale leiding is in handen van Kees van Zantwijk.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail ons even jos@stichtingjam.nl
annemieke@stichtingjam.nl

Ouderen Songfestival/Stichting JAM, Amsteldijk 126huis, 1078 RS Amsterdam, 020 4215889




Ingezonden persbericht