Ingezonden persbericht


Agendabericht

Agendabericht

Kasteel De Haar Italiaanse opera hartstocht tijdens Italië Festival

Zondag 17 mei.
Opera Pasticcini: Arti Vocaal presenteert twee uitvoeringen van scenische Italiaanse mini-opera's in de kapel van kasteel De Haar o.l.v. internationaal sopraan Wiebke Göetjes. Piano Yuka Hosoda. Reserveren en informatie alleen bij Arti Vocaal 06 292 08 286 of info@artivocaal.nl Gecombineerd met entree voor het festival voor 17,50 euro.

Zondag 17 mei.Twee uitvoeringen: om 13.00 uur en 16.15 uur. Combi-entreeprijs voor het festival en de voorstelling is bij reservering: 17,50.

Persbericht

Kasteel De Haar Italiaanse opera hartstocht tijdens Italie Festival

Arti Vocaal presenteert

Opera Pasticcini

Arti Vocaal presenteert drie scenisch uitgevoerde miniopera's.

Vier heerlijke mini-operataartjes, op maat en op smaak gemaakt door internationaal bekende sopraan Wiebke Göetjes.

De miniopera's uit het romantische Italiaanse operarepertoire van Verdi's La Traviata en Aida tot Mozart's Cosi fan tutte. Deze zijn elk met een opening, een handeling en een dramatische afsluiting. Dit alles volledig in scène gezet: in regie met kostuums en (simpel) decor. Ieder stuk geeft (minstens) 4 of 5 zangers een rol.

De artistieke leiding, muziek en regie is in handen van Wiebke Göetjes. Zij is opera-sopraan met internationale ervaring in een keur van binnen- en buitenlandse operahuizen, waar ze grote rollen zingt.

De Japanse pianiste Yuka Hosoda rondde haar master af op het Utrechts conservatorium en is nog tot juni te beluisteren in ons land.

Arti Vocaal creeert podium voor semi-professionele zangers. Door rollen te vertolken voor publiek kan een zanger zich pas echt ontwikkelen. Met een eigen regie van Wiebke Göetjes, waarin de hoogtepunten van iedere opera tot een mooi afgerond verhaal worden gekneed. Altijd wordt de origninele muziek uitgevoerd, de zang is origineel. Zo ervaren de toeschouwers in de intensiteit van de imperfectie van de live-uitvoering juist de in de opera zo doordringende zindering van een ultieme uitdrukking van gevoel.

Locatie: Kasteel De Haar, in de Kapel
Zondag 17 mei. Twee uitvoeringen: 13.00 uur en 16.15 uur Prijs aan de deur: 5 euro zonder reservering:
Combi-entreeprijs voor het festival en de voorstelling is bij reservering: 17,50.

Reserveren en informatie alleen bij Arti Vocaal 06 292 08 286 of info@artivocaal.nl

Met vriendelijke groet,

Cora den Oudsten
Arti Vocaal
In: Galerie Besselaar
Lange Nieuwstraat 83
3514 PE Utrecht
06 292 08 286
info@artivocaal.nl
www.artivocaal.info
BEZOEK NU ONZE NIEUWE WEBSITE www.artivocaal.info

Vocaal Open Podium ALLE STIJLEN, ALLE NIVEAUS
Zaterdagavond 2 mei 2009, 20,00 uur. Locatie: Lange Nieuwstraat 83 Utrecht. Vocaal Open Podium waar iedereen alles kan komen zingen of voordragen. Pianist Yuka Hosoda speelt alles a prima vista ( jazzaccoorden niet gegarandeerd).

Utrechts tenor Henk Vonk en Wiebke Goetjes geven openbare lessen in de twee komende voorjaarsprojecten: Il Trovatore en Petits Fours. Koorleden gevraagd voor Il Trovatore van Verdi; project met 3 mooie uitvoeringen in juni.

Vraag om meer info: 06 292 08 286, info@artivocaal.nl of bekijk www.artivocaal.info.