Ingezonden persbericht


Jongeren trekken naar Meerveldhoven

Meerveldhoven- Enkele jongeren van de H. Lambertus Kerk te Meerveldhoven, bekend als bedevaartsoord Onze Lieve Vrouw ter Eik, hebben het idee opgepakt om een jongeren bedevaartsmis te organiseren bij gelegenheid van het 150 jarig bestaan van de parochie.

In de Mei maand komen vele mensen naar onze sfeervolle kerk om bij Onze Lieve Vrouw ter Eik te bidden maar speciaal voor jongeren is er niets. Daarom lijkt ons een bedevaartsmis voor jongeren een mooi idee om samen het geloof te delen en de onderlinge band te versterken.

Als thema is gekozen "You never walk alone" om aan te geven dat je nooit alleen door het leven gaat: God is altijd bij je. In de Meimaand staat Maria centraal als voorspreekster bij haar zoon, Jezus Christus en veel mensen komen bij haar om hun zorgen en smarten neer te leggen. Ook jongeren hebben hun eigen problemen en zorgen en wat is er dan mooier dan die zorgen, pijn en verdriet bij haar neer te leggen.

Iedereen is van harte welkom. Durf je het aan om op bedevaart te gaan? Kom dan en ervaar hoe het is, ervaar even een keertje iets anders. Je vrienden(innen) zijn ook welkom. We zijn benieuwd en hopen je/jullie zaterdag 23 mei om 19.00 uur te verwelkomen.

Pastoor D. Donders,
Kapelstraat-Zuid 18,
5503 CW Veldhoven.

Contactpersoon van het comitee is Doré Penninx, tel. 040-295.39.04