GoedHuys verffabriek start online verfwinkel en verfgroothandel


HEERHUGOWAARD, 20090517 -- Verffabrikant GoedHuys verf uit Heerhugowaard brengt vanaf deze week een nieuwe schildersverflijn op de markt. Deze nieuwe lijn biedt een uitgebreid professioneel assortiment lak- , muur- en vloerverven en is online te bestellen. Met directe verkoop vanuit de fabriek, online naar de klant toe, kan het Noordhollandse bedrijf naar eigen zeggen "duurzame produkten leveren tegen zeer lage prijzen." De doelgroepen van Goedhuys verf zijn met name kleine schildersbedrijven en zzp'ers. Daarnaast kunnen uiteraard ook andere bedrijven en particulieren hun verf bij het bedrijf bestellen.

GoedHuys verf heeft een lange familietraditie in de verf en kleurreceptuur. Oorspronkelijk begonnen als schilder met een eigen huismerk lijnolieverf, `GoedHuys verf'. In de stille wintermaanden werden droge aardpigmenten met een wrijfsteen en later de potmolen fijngemalen tot gebruiksklare pigmenten als verfhout, krijt, pijpaarde, geel-oker, marmer, curcuma, houtskoolpoeder en blauwsteen. Een geheim recept lijnolie verf maakte van de verf een ambachtelijk en duurzame verf.

Heden

Vanaf 1989 produceert GoedHuys als verffabrikant een uitgebreid assortiment lak- , muur- en vloerverven voor de professionele schilder. De lange historie in traditionele schildersverven vormen de basis van het bedrijf. Verkrijgbaarheid van grondstoffen en milieu - en overheidsmaatregelen zorgen ervoor dat de traditionele schildersverven steeds weer doorontwikkeld worden naar de eisen van deze tijd. Vanaf 2010 zullen alle producten van GoedHuys voldoen aan de VOS 2010-norm.

Door middel van directe verkoop van kwaliteitsverf van fabriek naar klant, is GoedHuys verf in staat om via internetverkoop de kosten voor haar produkten laag te houden. Met deze onlineverkoop denkt het bedrijf de professionele schilder en particulier snel te kunnen bereike

http://www.goedhuysverf.nl





Ingezonden persbericht