Gemeente Lopik

GEMEENTE
LOPIK Onderwerp: Inloopavond parkeren op 18 mei 2009

Verkeerd parkeergedrag in Lopik-dorp veroorzaakt overlast voor omwonenden. Daarnaast brengt het de verkeersveiligheid en de toegang van P hulpdiensten in gevaar. Op maandag 18 mei 2009 organiseert de gemeente Lopik in samenwerking met de Politie District Lekstroom een inloopavond E over dit onderwerp om 20.00 uur in Verenigingsgebouw De Schaapskooi in Lopik. Hiervoor zijn inwoners en andere belangstellenden van harte uitgenodigd.
R
Het afgelopen jaar is het aantal meldingen van verkeerd geparkeerde voertuigen in Lopik-dorp drastisch gestegen. De gemeente werkt samen met de politie aan de aanpak van dit probleem en vraagt inwoners mee te denken over mogelijke S oplossingen.

Tijdens de inloopavond op maandag 18 mei 2009 zal kort worden toegelicht wat de uitkomsten van het onderzoek naar de oorzaken zijn en welke problemen er B zijn geconstateerd. Vervolgens zullen de gemeente en de politie ieder vanuit hun eigen werkgebied toelichten wat zij kunnen betekenen in de aanpak van het parkeerprobleem. Inwoners krijgen de mogelijkheid hun visie te geven over mogelijke oplossingen. E
Namens de gemeente Lopik zullen de verkeerskundige en wethouder Gerrit Spelt aanwezig zijn. Namens de politie zijn de wijkagent Sietske Dijkstra en de R projectleiders aanwezig.

Inwoners en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. De zaal in Verenigingsgebouw De Schaapskooi, Dorpstraat 34 in Lopik is vanaf 19.45 uur I geopend. De inloopavond start om 20.00 uur.

Lopik, 29 april 2009

C