Wageningen Universiteit en Researchcentrum tour met prinses irene in wageningen Nieuwe NOVA College Tour met Prinses Irene in Wageningen

18 mei 2009 14:00

Locatie: Aula van Wageningen Universiteit, Generaal Foulkesweg 1, Wageningen

Organisatie: NOVA College Tour

âWe zijn een beetje vergeten dat we onderdeel zijn van de natuur en daarom zijn we terecht gekomen in waar we ons nu bevinden; in de klimaatcrisis en ook in de kredietcrisis.â Prinses Irene toespraak in de Tweede Kamer 29 januari 2009

In NOVA College Tour interviewt een zaal vol studenten, onder leiding van NOVA-presentator Twan Huys, één gast. In een uitzending staan het specialisme en de loopbaan van de gast centraal. Het doel van de show: een authentiek gesprek tussen studenten en de gast. Studenten mogen alles vragen wat ze willen weten!

Op maandag 18 mei neemt NOVA College tour weer een nieuwe aflevering op. Dit keer ontvangen we in samenwerking met Wageningen Universiteit, Prinses Irene, voorzitter en oprichter van het Natuurcollege. Prinses Irene wil in gesprek gaan over de âbinnenkant van duurzaamheidâ, de scheiding tussen mens en natuur en hoe wij in deze klimaatcrisis en kredietcrisis terecht zijn gekomen.

NOVA wil studenten graag uitnodigen om bij de opnames met Prinses Irene aanwezig te zijn.

Meld je aan bij de redactie van Redactie NOVA College Tour om de opnames bij te wonen via College.Tour@nps.nl. Zet in het onderwerp âPrinses Ireneâ en vul onderstaande gegevens in:

Naam:
Leeftijd:
Studie:
Telefoonnummer:
e-mailadres:
Vraag aan Prinses Irene:

Informatie: Redactie NOVA College Tour
Merel Borger 06 1370 1988
Jerney Zwart 06 1370 1924
Lieke Kwant 06 5159 2041

De uitzending zal op 10 juni zijn.