Project Gemeente Westland

voorontwerp bestemmingsplan Hoogeland
Informatieavonden voorontwerp bestemmingsplan Hoogeland Publicatiedatum: 07-05-2009

Op maandag 18 en woensdag 20 mei vindt er een informatieavond plaats over het voorontwerp bestemmingsplan Hoogeland (Naaldwijk). Tijdens beide bijeenkomsten wordt informatie gegeven over het voorontwerp bestemmingsplan, de te volgen procedures en de planning.

Er is gelegenheid te reageren op het plan en vragen te stellen. Omdat het plangebied vrij omvangrijk is en de opkomst naar verwachting vrij groot zal zijn, is ervoor gekozen twee informatieavonden te organiseren en het gebied in een oostelijk- en een westelijk deel op te splitsen.

Informatieavond WESTELIJK deel plangebied
De directe omwonenden en betrokkenen die naast of in het westelijk deel van het plangebied wonen zijn welkom op maandag 18 mei in Partycentrum Fleuresto, Dijkweg 66 in Honselersdijk, aanvang 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).

Informatieavond OOSTELIJK deel plangebied
De directe omwonenden en betrokkenen die naast of in het oostelijk deel van het plangebied wonen zijn welkom op woensdag 20 mei in Partycentrum Fleuresto, Dijkweg 66 in Honselersdijk, aanvang 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).

Vooraf aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen zijn te verwachten. U kunt zich aanmelden per e-mail: jhorst@gemeentewestland.nl o.v.v. `Informatiebijeenkomst Hoogeland' met daarbij vermeld de datum 18 of 20 mei 2009. Telefonisch aanmelden kan via 672509, 672504 of 672502