NVZ Vereniging van Ziekenhuizen


Onderzoek naar ledentevredenheid start vanaf 18 mei De NVZ vindt het belangrijk een sterke relatie te hebben met haar leden. Om deze reden voert de NVZ sinds 2005 tweejaarlijks onderzoek uit over de tevredenheid van haar leden. Ook voor 2009 wil de NVZ inzicht verkrijgen in de tevredenheid van haar leden. Vandaar dat binnenkort het ledentevredenheidsonderzoek 2009 van start gaat.

Uw mening telt!
Onze leden krijgen de mogelijkheid om hun mening te geven over de NVZ via het ledentevredenheidsonderzoek. Dit is essentieel om de dienstverlening (nog) beter op de wensen en behoeften van de leden aan te passen. In samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy is een vragenlijst opgesteld.

Wat gaat er gebeuren?
Vanaf 18 mei 2009 ontvangen onze leden een per e-mail een uitnodiging van Newcom Research & Consultancy voor deelname aan het onderzoek. De anonimiteit van onze leden wordt gegarandeerd door het onderzoeksbureau. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek wordt gekeken op welke punten de diensten verbeterd kunnen worden. Het invullen van de vragenlijst zal naar verwachting niet meer dan 15 minuten tijd kosten. In oktober zullen de resultaten bekend gemaakt worden.

Wilt u deelnemen aan het onderzoek, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar t.odijk@nvz-ziekenhuizen.nl.