Gemeente Lansingerland

Verkeershinder Verlengde Laan van Romen
werk

Vanaf maandag 18 mei levert de aanleg van de Verlengde Laan van Romen enkele weken verkeershinder op in het centrum van Berkel. Meer informatie hierover vindt u op de pagina - Werk aan de weg.

Woensdag 13 mei heeft over de werkzaamheden een aankondiging gestaan in de Heraut. In de aankondiging stond dat het zuidelijke deel van de Westersingel straks geen rechtstreekse aansluiting meer heeft op de Westersingel ten noorden van de Gemeentewerf. We merken dat deze formulering tot verwarring leidt en lichten deze daarom graag toe.

Vanaf 27 juni kan verkeer vanaf het zuidelijke deel van de Westersingel linksaf de Verlengde Laan van Romen oprijden en rechtsaf de Gemeentewerf. Vanaf de Gemeentewerf is het noordelijke deel van de Westersingel bereikbaar via het parkeerterrein Westerplein.

De werkzaamheden bij de Verlengde Laan van Romen/Westersingel staan los van de rioleringswerkzaamheden die later dit jaar aan de Westersingel uitgevoerd worden. De bewoners worden hierover later geïnformeerd.

De inrichting van het kruispunt Westersingel/Gemeentewerf/Verlengde Laan van Romen is de uitkomst van overleg met verkeersouders en schooldirecties. De veiligheid van fietsverkeer heeft bij de inrichting voorop gestaan.

Hieronder kunt u de nieuwsbrief downloaden over de werkzaamheden, met hierin een kaartje.

Te downloaden:

* Meernieuws Werk aan de weg 05-09.pdf (433.78 KB)