RTL Group

Wie heeft Nikkie Plessen vermoord?

Op de redactie van RTL Vandaag is het een dag als altijd en wordt er druk gewerkt aan leuke items en gasten voor dit populaire daytime programma. Tot er opeens een ijselijke schreeuw klinkt De gealarmeerde medewerkers vinden een dode Nikkie Plessen aan de presentatiedesk van RTL Vandaag. Het is al snel duidelijk dat er sprake is van een misdrijf, maar wie is verantwoordelijk voor deze laffe moord op de populaire RTL 5-presentatrice?

Hiermee gaat het RTL Moordspel van start. Vanaf maandag 18 mei kan iedereen zich tot detective uitroepen en meedoen aan deze spannende speurtocht naar de moordenaar van Nikkie Plessen. Op de website rtlmoordspel.nl is een filmpje te zien dat een van de redacteuren toevallig maakte, ten tijde van het ontdekken van de moord. Gedurende de rest van de week worden vervolgens op diverse RTL-sites aanwijzingen vrijgegeven. Zo zullen onder anderen Humberto Tan, de X Factor finalisten Jamal, Rachel en natuurlijk winnares Lisa, Mathijs Vrieze, Philip de Liever, Matthias Scholten en Nathalie Idols Makoma proberen om de speurders via videoclues in de juiste richting te sturen.

In de uitzending van RTL Vandaag van maandag 25 mei wordt bekendgemaakt welke amateur-rechercheurs zich de terechte winnaars mogen noemen. Onder de juiste inzendingen zijn onder anderen twee blu-ray spelers en een groot aantal CSI-boxen te verdelen.

Website: rtlmoordspel.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Miranda Geise, communicatieadviseur Digital Media, via tel: 035-6718698 of miranda.geise@rtl.nl.