FloraHolland


Omleiding fietsverkeer Burgemeester Elsenweg in Naaldwijk

NAALDWIJK (15 mei 2009) - Westland Infra is gestart met de uitvoering van de aanleg van nieuwe aanvullende kabels langs de Burg Elsenweg met als doel hun distributienet te verzwaren om de toenemende energievraag te kunnen faciliteren en de bedrijfszekerheid te kunnen blijven garanderen. Door de werkzaamheden is vanaf 18 mei het fietspad langs de Burg. Elsenweg is afgesloten. Het FloraHolland fietsverkeer van en naar van het knooppunt Westerlee wordt omgeleid via de Vlietweg, Tiendweg en Middel Broekweg.
Fietsverkeer van en naar Poeldijk wordt omgeleid via de Dijkweg en Nieuweweg.
Doorgaand fietsverkeer wordt omgeleid via de andere zijde van de Burg. Elsenweg langs de woonwijk Pijletuinen. De omleidingen worden met bebordingen aangeduid. Na deze werkzaamheden zal Provincie Zuid-Holland geplande verbeteringen aan deze fietsroute uitvoeren. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk op elkaar aangepast, zodat er zo min mogelijk overlast is. De totale werkzaamheden zullen naar verwachting doorlopen tot in de maand juli. Het terrein blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor de aanvoer van producten.

Voor vragen of nadere informatie kunt u terecht bij: Roland Raaphorst 0174-63 5236 (Technisch Bedrijf) Wim Bekink 0174-63 2621 (Projectbureau FM)