Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet tour voor winnaars woonbeurs Rotterdam LiViN'

Donderdag 14 mei werden de winnaars van de Hoogvliet-stand op de woonbeurs Rotterdam LiViN in het zonnetje gezet. Jacqueline Cornelissen, portefeuillehouder Herstructurering, overhandigde de winnaars een waardecheque op het dak van Hoogvliet: het dakterras van het penthouse Oosterbaken.

Hoogvliet tour voor winnaars woonbeurs Rotterdam LiViN

De winnaars op het 'dak' van Hoogvliet

De winnaars op het 'dak' van Hoogvliet

De winnaars zijn woningzoekenden die interesse hebben in een nieuwe woning in Hoogvliet. Tijdens de woonbeurs Rotterdam LiViN hebben zij dit aangegeven in de Hoogvliet-stand. De winnaars wonnen een waardecheque én kregen een Hoogvliet-tour aangeboden die langs de nieuwbouwprojecten en mooie en bijzondere Hoogvlietse plekken voerde. Zo werd de Visserijgriend en het Ruigeplaatbos aangedaan en zagen de bezoekers de voordelen van het grote winkelcentrum met de wekelijkse markt.

27 juni Hoogvliet Woonevenement winkelcentrum

De Hoogvliet Tour is een onderdeel van de imagocampagne Hoogvliet Op zaterdag 27 juni kunt ook u zelf deze tour maken tijdens het Hoogvliet-woonevenement op het winkelplein op de Binnenban. U kunt op een leenfiets met een rondleider een tocht maken, ook langs de nieuwbouwprojecten die deels open zijn. Op het winkelplein is een aantrekkelijke stand met al het nieuwbouw-aanbod. Bovendien maakt u met in invullen van een interessekaart kans op een Weber-barbecue!

Virtuele tour

Op de website www.helemaalhoogvliet.nl kunt u ook nu alvast- op een virtuele fiets!- een rondje Hoogvliet fietsen. Op deze bijzondere website vindt u verschillende fietsroutes die langs de nieuwbouwprojecten en natuur lopen.