Gemeente Etten-Leur

Koninklijke onderscheiding voor de heer Koevoets

Loco-burgemeester Theo Vaes heeft op zaterdag 16 mei een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer P. (Piet) Koevoets uit Etten-Leur. Hij is benoemd tot Lid in Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in het clublokaal van voetbal-vereniging DSE aan de Olympiade.

Voetbalvereniging DSE bestond in 2008 vijftig jaar. In die halve eeuw is de club uitgegroeid tot een sterke, stabiele vereniging met een bijzonder karakter en een eigen plaats binnen de Etten-Leurse sportwereld.

Een aantal sleutelfiguren heeft zijn stempel gedrukt op de ontwikkeling van en binnen DSE. Een van hen is de heer Koevoets , die dat niet alleen als bestuurslid heeft gedaan, maar ook als één van de meest actieve vrijwilligers.

De heer Koevoets is vanaf 1982 lid van de jeugdcommissie van DSE en hij heeft ook een aantal jaren een jeugdelftal geleid. Sinds 1984 vervult hij diverse functies, zoals verenigingssecretaris, wedstrijdsecretaris, ledenadministrateur, redacteur van het clubblad en webredacteur. Daarnaast geeft hij vorm en inhoud aan de PR, alsmede aan de interne en externe communicatie van de club. Sinds 2000 is hij ook beheerder van de sportaccommodatie van de voetbalvereniging.

De heer Koevoets is mede-initiatiefnemer tot de vriendschappelijke contacten met de Duitse zustervereniging FC Buchelen, die tot op de dag van vandaag ook door hem goed worden onderhouden.

Voor al zijn inzet is hij eerder benoemd tot Lid van verdienste van voetbalvereniging DSE.

EU verkiezing
Hemelvaartsweekend

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl