Picnic in the Park afgelast - Lay's biedt winnaars actie alternatief

18/05/2009 11:21

Edelman

Picnic in the Park festival afgelast

Lay's biedt winnaars van Lay's consumentenactie goede alternatieven

Utrecht, 18 mei 2009 - Vandaag heeft organisator The Entertainment Group bekend gemaakt dat het festival 'Picnic in the Park' wordt afgelast. Lay's, ook hoofdsponsor van het festival, heeft tot en met 31 mei 2009 een actie lopen waarbij ondermeer kaarten voor 'Picnic in the Park' gewonnen konden worden. Lay's betreurt het zeer dat het hierdoor prijswinnaars, die rekenen op de kaarten, moet teleurstellen. Lay's biedt winnaars echter goede alternatieven.

Winnaars, die reeds bericht hebben gehad, biedt Lay's een alternatief in de vorm van kaarten voor het Indian Summer festival of het festival ZAND of een geldbedrag van gelijke waarde. Over deze alternatieven is contact gezocht met deze winnaars. Deelnemers, die vanaf heden het spel spelen, maken kans op toegangsbewijzen voor het Indian Summer Festival op zaterdag 20 juni aanstaande.

Het Lay's Join the Picnic spel kan nog altijd worden gespeeld op Hyves.nl en Lays.nl . Alle deelnemers maken naast kaarten voor het Indian Summer Festival nog steeds kans op het winnen van een Lay's picnic kleed.