BT Tradespace & Libersy helpen mkb-ers met online klantenwerving

18/05/2009 12:35

Libersy

BT Tradespace introduceert een nieuw online systeem voor boekingen en betalingen, BT Book It Now, waarmee kleine en middelgrote bedrijven klanten kunnen werven via online social networking.

Book It Now, dat is gebaseerd op de online boekingssoftware van het Nederlandse Libersy, is gratis beschikbaar voor alle leden van BT Tradespace via www.btbookitnow.com. Het is de eerste e-commerce-oplossing voor dienstverlenende bedrijven - zoals kappers, restaurants, sportclubs en consultants - waarin het betalingssysteem van PayPal direct is geïntegreerd in een online boekingssysteem binnen een online sociaal netwerk.

Omdat 74 procent van alle boekingen voor diensten 's avonds worden gemaakt, biedt BT Book It Now de mogelijkheid aan bedrijven om 24 uur per dag online voor hun klanten beschikbaar te zijn. Klanten kunnen inloggen wanneer het ze uitkomt, waarna ze niet alleen onmiddellijk kunnen zien welke uren er beschikbaar zijn, maar ook meteen een afspraak kunnen boeken en betalen.

"Social commerce is duidelijk in opkomst, en we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de gebruikers van BT Tradespace te helpen om zo goed mogelijk op deze trend in te spelen", zegt Ivan Croxford, algemeen directeur van www.bttradespace.com. "Niet alleen is het van belang om je diensten te presenteren, het is ook essentieel om interactie met je klanten te hebben. BT Book It Now is een van de vele waardetoevoegende diensten die we willen introduceren voor gebruikers om hen daarbij te helpen, en we zijn zeer opgetogen over onze samenwerking met Libersy hierbij."

"BT Book IT Now is een uniek online systeem voor consumenten en bedrijven in het VK", zegt Karin Loeffen, oprichter en bedenker van Libersy. "Ondernemers kunnen met het afsprakensysteem meer klanten werven, hun uren efficiënter gebruiken en zo hun omzet verhogen via BT Tradespace. En wie wil er nu niet met een gerust hart op vakantie? Kleine zelfstandigen kunnen vaak maar moeilijk weg van de zaak, omdat ze anders te veel mislopen. Door ons systeem is dat verleden tijd."

Book It Now is beschikbaar via BT Tradespace in drie varianten: gratis, Basic en Advanced. Het Basic-pakket biedt klanten extra mogelijkheden voor het toevoegen van diverse aanvullende diensten, en het accepteren van volledige of gedeeltelijke betalingen.

Met het uitgebreidere Advanced-pakket kunnen klanten ook specifieke medewerkers en ruimtes binnen bedrijven selecteren, en het biedt bedrijven de mogelijkheid om de informatie die van klanten wordt gevraagd op maat te maken. Ze kunnen bovendien met de "Book It Now"-button een link naar hun boekingssysteem plaatsen op hun eigen website, maar ook op websites van andere online bedrijvengidsen en op hun gebruikerspagina op BT Tradespace.


-einde-





http://www.bttradespace.com