Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 18-05-2009

Man aangehouden na mishandeling in cafetaria

BERGEN OP ZOOM: Zondag kreeg de politie tegen 18.00 uur melding van een vechtpartij aan de Holleweg. Een 53-jarige man uit Bergen op Zoom zou hierbij zijn mishandeld. Bij arriveren van de politie verklaarde de man dat hij met een andere bezoeker van het cafetaria zat te praten en plotseling, zonder enige aanleiding, een klap in het gezicht kreeg. Hierna bleef zijn belager hem slaan, waardoor hij op de grond terecht kwam. Hij hield een snee in het gezicht over aan de mishandelingen. De politie hield een 37-jarige man uit Bergen op Zoom aan als
verdachte. Hij verklaarde dat de aangever ruzie met hem zocht en hem met een mes had bedreigd. Hij zou hem vervolgens hebben geduwd. De politie hoorde meerdere getuigen. Deze verklaarden dat de verdachte de aangever sloeg.
De verdachte is na verhoor met een dagvaarding in vrijheid gesteld.

Jongen aangehouden voor bezit nepwapens

ZEVENBERGEN: De politie bracht zondagavond een bezoek aan een woning in de Willem III-straat. Hier zou volgens een melding een nepwapen aanwezig zijn. Bij arriveren van de politie werden twee nepwapens, waarmee plastic balletjes kunnen worden afgeschoten, overgedragen. De wapens waren nauwelijks van echt te onderscheiden. De 15-jarige eigenaar van de wapens is aangehouden. Op het politiebureau is hij verhoord en ingesloten voor de nacht. De politie onderzoekt de zaak verder.

Man aangehouden voor mishandeling vriendin

BERGEN OP ZOOM: Maandag rond 00.30 uur meldde een getuige dat er een vrouw aan haar haren door een man een woning binnen was getrokken. De politie ging poolshoogte nemen en trof in de woning een man en aan vrouw aan. De man verklaarde enkel ruzie te hebben gehad met de vrouw. De vrouw wilde niets verklaren, maar had een verwonding aan haar hand. Ze was erg angstig.
De politie besloot de 29-jarige man ambtshalve aan te houden voor huiselijk geweld, aangezien alles erop wees dat er sprake was van mishandeling. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 18-05-2009 11:52 | © Regio Midden en West Brabant |