Gemeente Vlaardingen


Informatieavonden Groot Vettenoord

18 mei 2009

De eerst informatieavond voor ondernemers heeft plaatsgevonden op 12 mei jongstleden bij Hoogerwerf BV op Groot Vettenoord.

Op deze avond zijn drie toekomstmodellen besproken. De opkomst van 45 ondernemers wordt zeer gewaardeerd door de gemeente, zo werd benadrukt door de wethouder Peter van der Zwan. Samenwerking met de gebruikers van het terrein is namelijk van groot belang want informatie over de dagelijkse praktijk biedt nieuwe ideeën en oplossingen.

Wethouder Van der Zwan spreekt de ondernemers toe Wethouder Van der Zwan spreekt ondernemers toe.

Ondernemers hebben duidelijke keuzes gemaakt en aangegeven hoe het terrein er in hun beleving uit moet komen te zien.

Overleg over toekomst Groot-Vettenoord
Overleg ondernemers over toekomst Groot-Vettoord.

Tweede nieuwsbrief
Binnenkort verschijnt de tweede nieuwsbrief waarin inhoudelijk ingegaan zal worden op de resultaten van deze avond. Als u gevestigd bent op Groot Vettenoord maar nog geen nieuwsbrief heeft ontvangen mail dan naar nadine.kaim@vlaardingen.nl.

Tweede informatieavond
In juni wordt op een tweede informatieavond voortgeborduurd op de keuzes van de ondernemers. Dan wordt gewerkt aan hoe we samen, als gemeente en ondernemers, stappen kunnen nemen om zaken voor elkaar te krijgen. Groot Vettenoord is een goed bedrijventerrein maar samen maken we er een beter bedrijventerrein van!

Stappenplan

* Vertrekpunt bepalen: Uitgangspuntenrapport opstellen
* Richting bepalen: opstellen ontwikkelingsmodellen Eerste informatieavond (12 mei)

* Route bepalen: Bepalen maatregelen (tweede informatieavond in juni
* Bepalen Herstructureringsstrategie

* Rapportage opstellen en vaststellen

* Aan de slag!

In het najaar zullen het college en de raad besluiten over de verdere aanpak, maatregelen, fasering en budget. Daarna kan de herstructurering van start.

Meer informatie
Via deze webpagina blijft u op de hoogte. Heeft u vragen dan kunt u ook contact opnemen met de projectleider Nadine Kaïm via nadine.kaim@vlaardingen.nl of (010) 248 4731.