Stadsdeel Amsterdam-Noord

Stem op verkiezing 'De mooiste straat van Amsterdam-Noord'

De afgelopen weken hebben vele bewoners uit Amsterdam-Noord hun straat opgegeven. Uit al deze inzendingen heeft de jury een selectie gemaakt. Dit zijn de geselecteerde straten voor de categorieën: 'de schoonste straat' en de 'kindvriendelijkste straat'.

Genomineerd voor 'De schoonste straat':


1. Floraweg door fam. Achthoven

2. Landsmeerdijk door fam. Bouwman

3. Lange Distelstraat door fam. Dembski

4. Masthof door fam. Viersma

5. Zonneplein door fam. Klop

Genomineerd voor 'De kindvriendelijkste straat':


1. Diopter door fam. Bedorf

2. Katrijpstraat door fam. Visser

3. Modelmakerstraat door fam. Rol

4. Nigellestraat door fam. Elkhouly

5. Zeeslag door fam. Joosten

Je kunt nu stemmen op jouw favoriete straat:

Stuur jouw keuze van elke categorie op naar stadsdeel Noord, Postbus 37608, 1030 BB Amsterdam o.v.v. mooiste straat of lever je stem in bij de balie van stadsdeel Amsterdam-Noord. Of mail naar info@noord.amsterdam.nl.

Ben jij ook trots op jouw straat en wil je meedoen? Dat kan nog want we hebben nog twee andere categorieën: 'de groenste straat' en 'de meest gastvrije straat'. Doe mee!

Het project 'de mooiste straat in Amsterdam-Noord' gaat van start maar niet in de oude vorm. We hebben het in een nieuw jasje gestoken met vier voorrondes in verschillende categorieën: de schoonste, de kindvriendelijkste, de groenste en gastvrije straat. De winnaars uit al deze categorieën strijden om de titel 'de mooiste straat van Amsterdam-Noord!' Laat zien dat je trots bent op 'Noord' en nomineer je straat!

Kijk voor meer informatie Mooiste straat Amsterdam-Noord of bel 06 1328 3532 (Thijs).