Onze Lieve Vrouwe Gasthuis


OLVG op IJburg

Persbericht: Extra spreekuren OLVG op IJburg

Amsterdam, maandag 18 mei 2009

Vanaf heden start het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) met extra spreekuren in het Gezondheidscentrum Haveneiland op IJburg. Het OLVG heeft drie spreek- en behandelkamers in het gezondheidscentrum. Met deze extra zorg richt het OLVG zich met name op de inwoners van IJburg, Zeeburg en Diemen.

Naast specialisten van Oogheelkunde en Kindergeneeskunde kunnen de patiënten nu ook terecht bij Mond-,Kaak- en aangezichtschirurgie, Maag-, Darm- en Leverziekten, Keel-, Neus- en Oorheelkunde en Chirurgie. In september gaat ook Gynaecologie/Verloskunde spreekuren houden op IJburg. Daarnaast blijft het mogelijk om bloed te laten prikken en gebruik te maken van de diensten van Zorgmobiel.

Robert Jan Reijntjes, kaakchirurg van het OLVG, houdt spreekuur op IJburg: "Met de groei van de bevolking op IJburg breidt ook het aantal tandartspraktijken daar snel uit. De kaakchirurgen van het OLVG hebben regelmatig contact met deze tandartsen. Het blijkt dat de tandartsen het op prijs stellen om hun patiënten te kunnen verwijzen naar een kaakchirurg dicht bij huis. We zijn dan ook enthousiast dat we nu ook op IJburg patiënten kunnen behandelen."

Deze week verspreidt het OLVG huis-aan-huis een speciale editie van Entree, een krant waarin informatie over de verschillende spreekuren op IJburg te vinden is. Deze informatie is ook te vinden op de website www.olvg.nl/ijburg.