Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Herinrichting Meester Nelissenstraat is gestart

Afbeelding bij afbeelding

Aannemersbedrijf Dusseldorp uit Lichtenvoorde is op 4 mei gestart met de werkzaamheden voor de herinrichting van de Meester Nelissenstraat tussen het Mariaplein en de bebouwde kom grens richting Groenlo.

Riolering en de huisaansluitingen

De herinrichting bestaat uit het opnieuw inrichten van de straat van voortuin tot voortuin. Als eerste wordt de asfaltverharding verwijderd zodat de nutsbedrijven hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarna wordt de riolering en de huisaansluitingen vervangen. Als laatste wordt de bestrating en de nieuwe asfaltverharding aangebracht.

In twee fases

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. De aannemer heeft per fase gemiddeld zes weken nodig om de werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast komen de nutsbedrijven aan bod, die circa drie weken nodig hebben. De gemeente verwacht - als alles volgens plan verloopt - voor de zomervakantie van dit jaar de rijbaan te kunnen asfalteren.

Woning niet met de auto bereikbaar

Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. De gemeente vraagt uw begrip hiervoor. Zo zal tijdens de werkzaamheden uw woning voor een korte periode niet met de auto bereikbaar zijn. Wel kunt u altijd te voet of met de fiets uw perceel bereiken. Het streven is de overlast zo veel mogelijk te beperken en de straat zo snel mogelijk weer berijdbaar te hebben.

Contactpersoon is de projectleider, de heer R.F.J. Asschert, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0545-250 271.

Trefwoorden wegenonderhoud
Mutatiedatum 18/05/2009