Gemeente Capelle a/d IJssel

Gemeenteraadsvergadering op maandag 18 mei

De gemeenteraad vergadert op maandagavond 18 mei in de raadzaal van het gemeentehuis

Op maandag 18 mei 2009 vergadert de gemeenteraad van Capelle aan den IJssel in de raadzaal van het gemeentehuis. De raadsvergadering begint om 19.30 uur.

Op 18 mei 2009 wordt behandeld:

Afscheid van het raadslid mevrouw M. de Hoog-Paling Formaliteiten ten behoeve van een nieuw te benoemen lid van de raad; o Onderzoek van de geloofsbrieven van dhr. J.A.A. Meuldijk; o Besluit tot toelating van dhr. J.A.A. Meuldijk als lid van de raad; o Afleggen van de eed of belofte;
Initiatiefvoorstel fietsnietjes;
Voorstel tot het wijzigen van de Afstemmingsverordening Wet Werk en Bijstand 2009; Voorstel tot het vaststellen van de Re-integratieverordening Wet werk en bijstand 2009; Voorstel tot het goedkeuren van de Begroting 2009 Stichting Openbaar Primair Onderwijs Capelle-Krimpen (OPOCK); Voorstel ten aanzien van de concept 1e begrotingswijziging 2009 Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond; Voorstel rekenkamerrapport Quick scan Vermogensbeheer; Benoeming in diverse commissies;
Vaststellen spreektijdregeling;
Voorstel tot het vaststellen van een investeringskrediet voor het renoveren van sportpark 't Slot; Voorstel tot het mogelijk maken van een ruimtelijke ontwikkeling door het voorbereiden en het in procedure brengen van een (postzegel)bestemmingsplan voor het perceel 's- Gravenpark 2.

Deze gemeenteraadsvergadering kunt u gelijktijdig beluisteren via de uitzending van Radio Capelle, in de ether via 105,3 Mhz en op de kabel via 102.4 Mhz.