Ingezonden persbericht

Vergaderen in Heineken The City

Drie inspirerende boardrooms met XL wasknijpers, schaakstukken als tafelpoten, state of the art flip-overs en na afloop: de Heineken huistap...
Vergaderen in Heineken the City

Amsterdam, mei 2009 - De Amsterdamse beleveniswinkel Heineken the City biedt drie gloednieuwe boardrooms aan in het hart van de stad. Iedereen die op zoek is naar een ruimte voor brainstormsessies, teambuilding bijeenkomsten, trainingen en niet saaie vergaderingen kan hier terecht. Parkeren kan in de Stopera-garage, inspireren en na-borrelen doe je in de boardroom zelf of in de gezellige Heineken lounge...

Meet you in the City
In zes compleet gerenoveerde sfeervolle panden aan de Amstelstraat 31 is Heineken the City gevestigd, de beleveniswinkel van Heineken waar je allerlei gadgets kan scoren. En waar ook drie boardrooms beschikbaar zijn voor meetings tot 12 personen, elk met een apart interieur & design en een eigen sfeer. De boardrooms zijn uitgerust met de nieuwste multimediafaciliteiten zoals een 42" LCD scherm, een laptop, een flip-over, WiFi en airconditioning. Boardroom gebruikers kunnen kiezen uit allerlei arrangementen en de prijzen variëren van ¤550 tot ¤600 voor een hele dag en ¤350 tot ¤400 voor een halve dag. Koffie, thee en flessen water zijn bij de prijs inbegrepen. Vanzelfsprekend biedt Heineken the City ook op maat gesneden catering aan.

The Lagerhouse: where strategy is born daily

The Lagerhouse is een strakke en zakelijke ruimte, ideaal om rustig en comfortabel te vergaderen. Alles is strategisch ingericht. Er is een schaakbord verwerkt in het tapijt en schaakstukken dienen als tafelpoot. Dankzij de comfortabele stoelen van meubelontwerper Gerard van den Berg / Label en de ruime opzet, is de ruimte geschikt voor langdurende meetings.

The Sixpack Space: where the team comes together

The Sixpack Space is een rustige ruimte met een prettige, warme sfeer. Hier komt het team samen, een dubbel sixpack om precies te zijn want de boardroom is geschikt voor 2x6=12 personen.

The Draughtroom: for creative minds

In deze rustige en lichte vergaderruimte is het mogelijk om op een ontspannen manier te vergaderen of een presentatie te geven. De ruimte is ook erg geschikt voor creatieve brainstormsessies. Het opschrijven van ideeën kan op grote vellen papier die aan de muur hangen. Vervolgens kunnen de creaties aan het plafond worden opgehangen aan de XL wasknijpers.

Bereikbaarheid
Gezien de centrale ligging is Heineken the City zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar. Parkeren kan in de parkeergarage Stadhuis / Muziektheater Stopera. Vanaf de parkeergarage is Heineken the City op 3 minuten loopafstand te vinden in de Amstelstraat 31 tussen het Rembrandtplein en het Waterlooplein.

Reserveren kan online via de website www.heinekenthecity.nl/boardrooms of door even te bellen naar Heineken the City, telefoon 020- 530 4777.

Heineken the City
Heineken the City is een beleveniswinkel waar bezoekers geïnspireerd raken door de 'Heineken way of life'. Alle zintuigen worden geprikkeld en er zijn échte Heineken wannahaves te koop. Vier pijlers vormen samen het kloppende hart van Heineken the City: Fashion (mode), de Refreshing Sounds Studio (muziek), Tickets & Travel (reizen en events) en de Beershop (biergerelateerde producten). Daarnaast zijn er drie moderne Boardrooms die worden verhuurd aan gasten die behoefte hebben aan een inspirerende omgeving voor hun meetings. Het is een winkel waar alle zintuigen worden geprikkeld en het is tevens een platform voor jong talent in allerlei creatieve facetten. Zie voor meer informatie: www.heinekenthecity.nl.



Ingezonden persbericht