Ingezonden persbericht

18 mei 2009

Hertz introduceert 'Rent a Jet'
Hertz Autoverhuur kondigt samenwerking aan met Sky-taxi

Hoofddorp - Vanaf heden is het ook mogelijk om via Hertz een vliegtuig te huren. Vandaag maken Sky-taxi en Hertz Autoverhuur een nieuw deur-tot-deur concept bekend.

Hertz Rent a Jet is een nieuwe uitbreiding van verhuuractiviteiten en bevat een uniek deur-tot-deur concept dat via beide partners te reserveren is. De klant kan kiezen uit 1200 vliegbestemmingen binnen Europa, waarbij voor het laatste gedeelte van de reis een Hertz auto klaarstaat. Hierdoor wordt reizen nog sneller en efficienter.

"We stappen in de markt van vliegtuigverhuur onder de naam Hertz 'Rent A Jet' (Powered by Sky-taxi). In samenwerking met Sky-taxi geniet onze klant optimale mobiliteit; geen tijdverlies en geen gedoe. Naast Hertz; love the road, nu ook "Love the air", aldus Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux.

Roland Kortenhorst, Algemeen Directeur Sky-taxi: "Wij bieden deze service aan onder de naam Sky-taxi 'Rent A Car' (Powered by Hertz). Wij zijn blij met de samenwerking met Hertz. Als Sky-taxi willen wij graag de behoefte aan vervoer naar de plek van bestemming invullen. Dankzij de samenwerking met Hertz eindigt onze service nu niet meer op het vliegveld. Desgewenst staat er een eerste klas Hertz huurauto klaar om te reis voort te zetten."

Over Hertz
Hertz is 's werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.100 corporate vestigingen in meer dan 150 landen.

Product- en service-innovaties zoals de Hertz #1 Club Gold, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatie systeem, het Hertz in-car DVD Entertainment en de unieke voertuigen in de Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie.
www.hertz.nl

Over Sky-taxi
Sky-taxi is opgezet door Roland Kortenhorst, voormalig CDA-Kamerlid. Sky-taxi vliegt vanaf Schiphol-Oost en Rotterdam Airport naar 1.200 vliegbestemmingen binnen Europa.
Sky-taxi is opgezet als no-nonsense en "lean and mean" onderneming. Vliegen zonder kosten verhogende poespas. Zo houdt Sky-taxi haar tarieven voor maatwerk luchtvervoer laag.
www.sky-taxi.nl