Provincie Overijssel
Zwolle, 18 mei 2009

Han Wiendels directeur herstructureringsmaatschappij bedrijventerreinen in Overijssel

De Herstructureringsmaatschappij bedrijventerreinen Overijssel NV (HMO) kan aanvangen met haar werkzaamheden. Drs. Han Wiendels is door de Raad van Commissarissen benoemd als directeur. De HMO gaat zich bezighouden met financiële participatie in grote herstructureringsprojecten op verouderde Overijsselse bedrijventerreinen. Han Wiendels is nu eigenaar van OiS Consultancy.
De provincie Overijssel is de tweede provincie in Nederland die met een herstructureringsmaatschappij de aanpak van de openbare ruimte op verouderde en vervallen bedrijventerreinen gaat aanpakken. De HMO levert processturing en kennis aan herstructureringsprojecten, en heeft de mogelijkheid om in het belang van haar doelstellingen die projecten financieel te participeren. De provincie is 100% aandeelhouder van de HMO NV.
De leden van de Raad van Commissarissen zijn op 2 april jl. reeds bekend gemaakt. Het gaat om: ir. Chris P. Bruggink (voorzitter), mr. Henk van den Broek en Gerard Erents RA. Ze hebben een groot netwerk in de vastgoed- en bestuurswereld. Op 29 mei a.s. wordt op de start van de HMO feestelijk gememoreerd. De HMO wordt gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw 'Pas de deux 1', Hanzelaan 276 in Zwolle. Zie voor meer informatie over de HMO www.provincie.overijssel.nl/bedrijventerreinen.