Vocollect opent nieuwe voicemarkten dankzij gebruiksvriendelijke VoiceWorld Suite Londen, Nice, 18/05/2009
Vocollect, Inc., wereldleider in voiceoplossingen voor de mobiele gebruiker, lanceert VoiceWorld Suite. Een volledig configureerbare reeks softwareproducten en -tools dat een gemakkelijkere ontwikkeling van voice applicaties toelaat en geschikt is voor meerdere marktsegmenten. Bedrijven beroepen zich steeds vaker op voice om nauwkeuriger en efficiënter te werken en een hogere productiviteit te bekomen. Met VoiceWorld Suite kunnen partners en klanten voortaan van Vocollect's ervaring genieten om voice applicaties te gebruiken.

Met VoiceWorld Suite kunnen leveranciers en klanten van Vocollect van over de hele wereld heel snel nieuwe of bestaande voice applicaties creëren of aanpassen. Op die manier worden schaalbare en betrouwbare voice systemen voor industrieel gebruik gemaakt. De Suite is opgebouwd uit zowel bestaande als nieuwe applicaties en zal verder worden ontwikkeld zodat gebruikers steeds over de allerbeste voice oplossingen kunnen beschikken.

Joe Pajer, directeur van Vocollect, Inc.'s supply chain business: "Voice biedt enorm veel mogelijkheden en we zijn nog maar begonnen met de markt op wereldschaal te penetreren. Met slechts één enkele bron voor voice implementaties, VoiceWorld Suite, kunnen onze partnerleveranciers en klanten het gebruik van voice uitbreiden op basis van Vocollect's best practices, doorheen de distributiecentra en warehouses wereldwijd en over de hele supply chain."

VoiceWorld Suite bestaat uit vier sleutelelementen:


· Enterprise Voice Connectors: voorziet rechtstreekse (VoiceDirect) en middleware (VoiceLink) interfaces om opdrachten van WMS, ERP, SCM, IM en TMS systemen in kaart te brengen op de mobiele computer. VoiceWeaver biedt een natuurlijke interface aan de SAP NetWeaver WM en EWM oplossingen.

· Vocollect VoiceConsole: centraliseert managementactiviteiten voor voicegebruikers en hun toestellen.

· Vocollect VoiceClient: Met 26 talen biedt het systeem een uitstekende nauwkeurigheid, dankzij stemherkenning dat bestand is tegen lawaai en speech output.

· Development Tools: waaronder TaskBuilder en VoiceArtisan ? voorziet een stevige en consistente omgeving voor de ontwikkeling van voice applicaties. Biedt toeleveranciers en klanten de mogelijkheid om nieuwe of bestaande stemapplicaties te creëren of aan te passen zonder de hulp van voice specifieke expertise noch van programmeurs van proprietary development.

Een hele reeks mobiele toestellen voor industrieel gebruik werken met applicaties van VoiceWorld Suite: De Vocollect Talkman Series (T5, T5m en T2x), maar ook toestellen van andere producenten, waaronder de Psion Teklogixs Workabout Pro Speech, Intermec CK3, LXE MX7 en HX2 en de Motorola MC9090 en WT4000 reeks.

Al meer dan 20 jaar stelt Vocollect zijn producten in dienst van 5000 klantensites met meer dan 250.000 eindgebruikers. "De voordelen van Vocollect zijn merkbaar over de hele supply chain", zegt Jim McCafferty, logistiek directeur bij WHSmith, een van de grootste retailers uit het Verenigd Koninkrijk. "Naast een toename in nauwkeurigheid en productiviteit, zijn er significante verbeteringen op vlak van kwaliteitscontrole en replenishment. Maar ik was vooral onder de indruk van de productiviteitstoename en de snelle terugverdientijd."

Voor meer informatie over VoiceWorld Suite van Vocollect, surf naar www.vocollect.com.
Over Vocollect
Vocollect, Inc., is 's werelds nummer één leverancier van voice oplossingen voor mobiele werkers, en helpt haar klanten om hun bedrijfsprestaties op een hoger niveau te brengen dankzij voice. Meer dan 250,000 werknemers wereldwijd maken dagelijks gebruik van Vocollect Voice om producten, ter waarde van meer dan twee miljard dollar, van DC's en warehouses naar de eindgebruiker te brengen. Meer dan 2000 toeleveranciers in de supply chain en channel partner experts van over de hele wereld ondersteunen Vocollect voice producten in 55 landen en in 26 talen. Vocollect Voice integreert met alle grote WMS en ERP systemen, waaronder ook SAP. Daarnaast ondersteunt het een aantal mobiele computing oplossingen van derden.
Meer informatie vindt u op www.vocollect.com.
Vocollect®, Vocollect Voice®, VoiceLink® and VoiceWeaver? zijn gedeponeerde handelsmerken van Vocollect, Inc. Alle rechtenb voorbehouden. SAP, SAP NetWeaver® en andere SAP producten en diensten die worden vermeld, alsook hun respectievelijke logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van SAP AG in Duitsland en in verschillende andere landen in de wereld. Alle andere producten en diensten die worden vermeld, zijn handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. Alle data in dit document dient enkel om te informeren. Nationale productspecificaties kunnen verschillen.